Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μεταγραφές για τον Πυρσό Γρεβενών και τον Πρωτέα – Σε…τέλμα η ομάδα βόλεϊ

Στο προχθεσινό παιχνίδι βόλεϊ ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Πολωνία , που έληξε με νίκη της Εθνικής μας καλύτερη παίκτρια ήταν η Ευαγγελία Χαντάβα.

Η οποία ως γνωστόν την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην ομάδα Μπακού του Αζερμπαιτζάν  με πολύ καλό συμβόλαιο .

Ευχόμαστε στην Γρεβενιώτισσα αθλήτρια καλή επιτυχία , έτσι μετά την Ιταλία – Τουρκία τώρα , η Χαντάβα θα ταξιδέψει στην πλούσια χώρα λόγω πετρελαίου .

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πυρσού Δημήτρη Πατσιούρη η διοίκηση συμφώνησε με δύο Αργεντινούς  αλλά περιμένει το πράσινο φως από την ΕΠΟ.

Εμείς όπως από την πλευρά μας τονίζουμε , καλύτερα να στραφούνε προς την ελληνική αγορά διότι τα χρήματα θα είναι αρκετά και δεν είναι καιρός για κατασπατάληση.

Μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές στην μαγευτική Χαλκιδική επέστρεψε την πόλη μας ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

Ο οποίος έχει αρκετή δουλειά να κάνει με τα θέματα της ΕΠΣ Γρεβενών.

Με επιτυχία συνεχίζεται το τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στις πανέμορφες εγκαταστάσεις 5*5 της ΕΠΣ Γρεβενών  για φιλανθρωπικό σκοπό.

Γράψαμε προχθές για το χόρτο του γηπέδου ΑΟ Σειρήνα που είναι σε κακή κατάσταση  σύμφωνα με τους ειδικούς χρειάζεται επανασπορά.

Αυτό σημαίνει πάρα πολλά , η Σειρήνα και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται σε γειτονικό γήπεδο , τα λάθη λοιπόν τα βρήκαν μπροστά τους οι διοικούντες της Σειρήνας.

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Ηρακλή Ελάτου δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε.

Έτσι μετά τον Αι Γιώργη – Ιτέα – Τρικκοκιά- Φελλί – Αγ. Θεόδωροι , τέλος εποχής και για την ομάδα του Ηρακλή Ελάτου.

Όσο για τα γήπεδα που έγιναν και δαπανήθηκαν χρήματα από τον φορολογούμενο Ελληνα, η άποψη μας είναι , ας τα σπείρουν  δημητριακά.

Ή καλύτερα λεβάντα , το νέο προϊόν που είναι και κερδοφόρο.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας η διοίκηση του Πρωτέα θα ανακοινώσει δύο μεταγραφές που θα αναπληρώσουν τα κενά των παικτών που αποχώρησαν από τον Πρωτέα.

Με το βόλεϊ μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε καμία κίνηση και όλα δείχνουν ότι η κατάσταση βρίσκεται σε τέλμα,  έτσι είναι αν υποβιβαστεί η ομάδα χρειάζεται μεγάλο κουράγιο να ανασυνταχθεί.

   Κώστας Μάρκου

EΠΣ Γρεβενών

Δεσκάτη

Εκλογές θα διεξαχθούν τις επόμενες μέρες στον Καμβουνιακό Δεσκάτης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου . Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα ο τεχνικός Αρης Πιτιλάκος θα εντάξει στο ρόστερ της ομάδας τους πέντε παίκτες από την δεύτερη ομάδα, μιλάμε για τους 15 χρονους Μυλωνά Βαγγέλη , Πιτσιδήμο Κώστα , Κουτσίκο Αντώνη, Πολίτη Δημήτρη και Τσιγάρα Νίκο, πρόκειται για νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες και μάλιτα με ποιότητα και ταλέντο. Τέλος , προχθές, ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην Χαλκίδα , όπου συμμετείχαν Ακαδημίες των ΠΑΕ Παναθηναϊκού – Ατρόμητου Αθηνών- Απόλλων Αθηνών. Ακαδημίες του Καραταϊδη , Μαυρογιαννίδη, Βασίλη Λάκη. Τμήμα του Καμβουνιακού Δεσκάτης έφτασε ως τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Ακαδημία του Απόλλων Αθηνών. Με λίγα λόγια οι Ακαδημίες του Καμβουνιακού Δεσκάτης πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις , δείγμα της καλής και επαγγελματικής δουλειάς που διεξάγεται στα τμήματα των Ακαδημιών, πάντα υπό την επίβλεψη του Αρη Πιτιλάκου ο οποίος διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα , άλλωστε είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο . Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ