Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μεγάλη νίκη της Παλιουριάς, αποφασιστική η Δήμητρα

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 0-7: Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, η ΑΕ Ποντίων έκανε επίδειξη ισχύος μέσα στη Σειρήνα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή αποφασιστικά και επικράτησαν απόλυτα δίκαια. Σίγουρα καθοριστικό σημείο ήταν το τρίτο γκολ, που ήρθε με την αρχή της επανάληψης, όταν και ουσιαστικά κρίθηκαν όλα. Η Σειρήνα προσπάθησε, κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 7΄ κόρνερ του Μπιζιώτα και ο Θόδωρος Παπαηλίας με κεφαλιά το 0-1, στο 12΄ λάθος του Ρεβύθη, ο Καρτσούνης τροφοδότησε τον Σάκη Μπιζιώτα, που εύκολα πέτυχε το 0-2. Στο 46΄ σέντρα του Μπιζιώτα και ο Ντενίς Ντεμάι απέφυγε ένα αντίπαλο και έκανε το 0-3, στο 52΄ με νέα ατομική προσπάθεια ο Ντενίς Ντεμάι το 0-4. Στο 61΄ ήταν η σειρά του Σοφοκλή Κοτσατίσογλου να σκοράρει με πλασέ, ακολούθησαν δύο γκολ από ατομικές προσπάθειες του Δημήτρη Ασλανίδη (70΄, 78΄). Στο 81΄ ο Καλαϊτζίδης σούταρε στο κάθετο δοκάρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μωυσιάδη (Γκόλιας, Δασκαλόπουλος).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Ρεβύθης, Σαχόλι, Καλογερόπουλος, Φούντογλου, Κουκουτσέλας, Κόνι, Τσιάτσιος, Γράβαλος, Τζιούφας, Βαζάκας (68΄ Παπατσάνης), Ασλανίδης.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Κοτίτσα, Τέγος, Ζέρβας (59΄ Ασλανίδης), Χόξα, Ντοβατζίδης, Άγγ. Κοτσατίσογλου, Παπαηλίας, Σ. Κοτσατίσογλου, Καρτσιούνης (64΄ Χρ. Παπαδόπουλος), Μπιζιώτας, Ντενίς (70΄ Καλαϊτζίδης).

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2: Μεγάλη νίκη σημείωσε η Δόξα Παλιουριάς, απέναντι στον Κτηνοτροφικό Αστέρα, που έπαιξε με πολλές απουσίες, αλλά και εμφανίστηκε αρκετά επιπόλαιος στο πρώτο μέρος. Στο 9΄ δυνατό σουτ του Δρούγα εκτός περιοχής, μόλις άουτ, στο 15΄ αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας και από κοντά ο Δ. Πετσιδήμος το 1-0. Στο 25΄ φάουλ του Σαμαρά, τραγικό λάθος του Παπατσάνη και ο Κυριαζίδης με πλασέ το 2-0, στο 43΄ μπαλιά του Σαμαρά απέναντι στον Πετσιδήμο και 3-0. Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γεωργίου, διότι χτύπησε αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη, στο 58΄ ο Μήττας «άδειασε» την αντίπαλη άμυνα και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1, στο 60΄ δυνατό σουτ του Βανδή μόλις άουτ, στο 65΄ ο Μήττας με εύστοχο πέναλτι (σέντρα του Τσιάρα σε χέρι αμυντικού) μείωσε σε 3-2. Καλός ο διαιτητής Βαγγέλης Δροβατζίκας (Ξένια Χερίδου, Θύμιος Στεργιόπουλος).

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ρίβας, Τσίπης (75΄ Αμπατζιάδης), Κατής (91΄ Ζιανός), Παπακωνσταντίνος, Γκουντούλας, Κακούσιος, Κουτούλας, ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΕΤΣΙΔΗΜΟΣ, Κερασίδης.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ: Παπατσάνης, Σουρβάς, Μ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Γεωργίου, ΒΑΝΔΗΣ, Δρούγας, Τσιάρας, Δ. Βλάχος (66΄ Δήμουλας), ΜΗΤΤΑΣ, Παναγιώτου, Ρόβας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-0: Μετά από ένα καλό και μοιρασμένο κατά διαστήματα αγώνα, η Δήμητρα πιο δυνατή και πιο αποφασιστική, πήρε πολύτιμη νίκη. Στο 35΄ ο Θανάσης Γκαραλιάκος με φάουλ από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0, στο 63΄ πλασέ του Λιάκου, η μπάλα κόντραρε, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ. Στο 75΄ τετ-α-τετ του Κουτσαλιάρη, απέκρουσε ο Λάχανος και στην επαναφορά ο Γιώργος Λάλλος το 2-0, στο 85΄ ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης με ατομική προσπάθεια, απέφυγε και τον τερματοφύλακα (3-0). Καλή η διαιτησία της Ολυμπίας Λαζόγκα (Σιούμπουρα, Μπαμπαμτσής).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ, Τσιρώνης (87΄ Δ. Λάλλος), Παπαδόπουλος, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Ορφανίδης, Τζημορόπουλος, Χ.Κ. Λάλλος (89΄ Ελευθερόπουλος), ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Χ.Γ. Λάλλος, Γ. ΛΑΛΛΟΣ.

ΝΕΟΧΩΡΙ: Λάχανος, Μήττας, Μπαλάφας, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, Χαντάβας, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Λιάκος, Σόλας, Καραγιάννης, Σίμος, Καφετζής.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ