Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μεγάλη νίκη για τα Αεράτα στην Καληράχη, στην ΄΄ πρόβα΄΄ ενόψει τελικού

Ο Ίττης έκανε τη διαφορά

Μετά από ένα παιχνίδι αρκετών συγκινήσεων, τα Γρεβενά Αεράτα πήραν δύσκολη νίκη μέσα στην Καλλιράχη.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-2: Ο αγώνας ήταν μια «πρόβα τζενεράλε» πριν από τον τελικό κυπέλλου, όπου οι δύο αντίπαλοι θα ξανασυναντηθούν σε τέσσερις μέρες! Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όμως τελικά γνώρισε την ήττα. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας πήραν το «τρίποντο» με δύο γκολ που προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ του Γιάννη Ίττη και κράτησαν τη νίκη, παρόλο που αγωνίστηκαν για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο. Στο 9΄ ο Γιάννης Ίττης εκτέλεσε φάουλ και άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα (0-1). Στο 25΄ τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Χρηστάκη, που πήγε να τριπλάρει τον Σούλα, έχασε την μπάλα και στη συνέχεια τον ανέτρεψε (πέναλτι και αποβολή), ευστόχησε ο Χρήστος Σούλας. Τέσσερα λεπτά αργότερα, φάουλ του Ίττη και ο Μάριος Κατσαντώνης με κεφαλιά, πέτυχε το 1-2. Στο 62΄ τετ-α-τετ του Σούλα απέκρουσε σωτήρια ο Πετκανάς, στο επόμενο λεπτό εξαιρετική μπαλιά του Ξάνθου στον Πιπέργια, που γύρισε στον Βλάχο κι εκείνος ολομόναχος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70΄ αλλεπάλληλες τρίπλες του Βλάχου, που απέφυγε τους αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, όμως δε βρήκε στόχο. Στο 80΄ φοβερό σουτ του Μπαλοδήμου πέρασε σύρριζα άουτ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα κορυφαίος σε απόδοση ο Βανδής και μαζί του διακρίθηκαν οι Τσαπατσάρης, Σούλας και Ξάνθος. Κορυφαίος των Αεράτων και του γηπέδου ο Ίττης, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κατσαντώνης, Θ. Λάλλος, Αναστασιάδης. Αρκετά καλή η διαιτησία της Ολυμπίας Λαζόγκα (Λιάκας, Στεργιόπουλος). Στο 10΄ τραυματίστηκε με σχίσιμο στο φρύδι ο Αποστολίδης σε μια άτυχη στιγμή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουμπλίκας, Τζάγκας, Παπαϊωάννου, Γεωργίου, Βανδής, Πολύζος, Τσαπατσάρης (46΄ Χαντάβας), Καραγιάννης (59΄ Βλάχος), Σούλας (79΄ Παπαστεργίου), Ξάνθος, Πιπέργιας.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Χρηστάκης, Σπηλιώτης, Βασιλόπουλος (25΄ Πετκανάς), Κατσαντώνης, Θ. Λάλλος, Ίττης, Κουρέλας, Δημόπουλος, Αποστολίδης (10΄ λ.τ. Τσάτσος-66΄ Καλαϊτζίδης), Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο ο Πρωτέας επιβλήθηκε με 66-41 της Καστοριάς και έτσι με την νίκη αυτή βλέπει την συνέχεια του Πρωταθλήματος με διαφορετικό μάτι. Η ομάδα του Πρωτέα έδειξε από την έναρξη του αγώνα πιο είναι το αφεντικό και φυσικά δεν άφησε  περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα  της Καστοριάς. Το σπουδαίο επίσης είναι η συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου που παρασύρει τους παίκτες να παίζουν ποιοτικό μπάσκετ και να φτάσουν πιο εύκολα στην νίκη. Τέλος ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης έμεινε ικανοποιημένος τόσο από τους παίκτες του όσο και από τα νεαρά παιδιά που χρησιμοποίησε τα οποία είναι υποθήκη για το μέλλον.

Κ.Μ

 

Βόλεϊ γυναικών

Γυμναστικός Σύλλογος – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-2 σετ

Ακόμη μία νίκη σημείωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία, έτσι προχθές παρουσία αρκετών φιλάθλων επικράτησε με 3-2 σετ του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Το συγκρότημα του Γιώργου  Μέμτσα στάθηκε άτυχο ενώ προηγούνταν 2-1 σετ αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάει στο 3-1 σετ, ισοφαρίστηκε και έτσι κέρδισε το  τελευταίο σετ με 3-2.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών. Στο ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα και την Καληράχη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Αεράτα με σκορ 2-1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ. Παλιουργιά και Μέγαρο μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ 1-1, ΑΕΠ Βατολάκου που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση παραχώρησε ισοπαλία στην ομάδα του Νεοχωρίου 1-1 και έτσι μάλλον θα αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Τέλος η ουραγός Κιβωτός επιβλήθηκε με 4-3 του ΑΟ Σειρήνα. Δεν διεξήχθη  το παιχνίδι Δεσκάτης- Άρης Καρπερού.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ