Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μήνυμα του Υποψήφιου Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Γεώργιου Στάθη Στρατηγού ε.α

Αγαπητοί μου Πατριὠτες

Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες

Κυρίες και Κύριοι

Ονομάζομαι Στάθης Γεώργιος του Μιχαήλ. Γεννήθηκα στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΡΙΟΝΙΑ, χωριό του νομού μας. Σπούδασα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και μετά από 34 χρόνια στον Ελληνικό Στρατό αποστρατεύτηκα με το βαθμό του Ταξιάρχου.

Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την πατρίδα μου την ΕΛΛΑΔΑ. Τιμώ και σέβομαι τις Ένοπλες Δυνάμεις και υποκλίνομαι στην πολεμική Σημαία, τους ήρωες και τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Κατεβαίνω στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής του Ν.Γρεβενών με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος, τιμιότητα, ειλικρίνεια, εργατικότητα, πειθαρχία και, το κυριότερο, ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και αγάπη μου για την πατρίδα.

Σήμερα οι πολιτικοί πήρανε την ελπίδα από τους νέους, εξαφανίσανε τα όνειρά τους, αφαιρέσανε την αξιοπρέπεια από αυτούς που είναι στο ηλιοβασίλεμα και οδηγήσανε τη χώρα σε αδιέξοδα. Το κύριο έργο αυτής της συμφοράς ανήκει στους πολιτικούς.

Ο Ελληνικός Λαός τώρα αηδιασμένος, τρομαγμένος, φοβισμένος, αγανακτισμένος, θυμωμένος διαμαρτύρεται. Η απελπισία είναι ο χειρότερος σύμβουλος για ένα λαό που εξαπατήθηκε, οδηγεί σε έκρηξη και καμιά φορά σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Κυρίες και Κύριοι

Πράγματι, μην κοροϊδευόμαστε, τα πράγματα είναι δύσκολα και έρχονται δύσκολα στη συνέχεια. Οι πολιτικοί επί 37 χρόνια μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή. Μόνον ανεύθυνοι κυβερνήτες ή άφρονες λαοί δεν αντιλαμβάνονται ότι ο εξωτερικός δανεισμός είναι η πλέον επώδυνη και διαρκέστερη μορφή εθνικής δουλείας. Η μόνη παρηγοριά είναι να λογοδοτήσουν, διότι οδήγησαν τη χώρα στην ανασφάλεια, στην εξαθλίωση, στην πτώχευση, στη διαφθορά και στην εθνική ταπείνωση.

Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) , ένα Δημοκρατικό, Πατριωτικό, Λαϊκό Κόμμα, που ασπάζεται τα ιδεώδη της φυλής (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια), μιλάει για μια ανανεωμένη, αναγεννημένη ΕΛΛΑΔΑ, για μια ΕΛΛΑΔΑ που χαίρεσαι να ζεις, για μια ΕΛΛΑΔΑ που σε κάνει υπερήφανο που είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

Σήμερα αυτό που χρειάζεται η πατρίδα είναι ένας «ΗΓΕΤΗΣ», ένας «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ». Ηγέτης δε σημαίνει «άρπαξε να φας και κλέψε νά ‘χεις», ηγέτης δεν είναι εκείνος που σύμφωνα με τα λόγια του Χριστού «ίνα κλέψη και θύση και απολέση». Ηγέτης σύμφωνα με τη χριστιανική δεοντολογία και ηθική σημαίνει θυσία στο βωμό του καθήκοντος, να μην αποσείει ευθύνες, νά έχει το θάρρος της γνώμης, έστω και αν συγκρουσθεί με κάποια συμφέροντα. «Νυν υπέρ βωμών και εστιών», «ΟΛΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ολα για το καλό του τόπου». Την πολιτεία πρέπει να την κυβερνούν μόνον όσοι έχουν χρηστή διαχείρηση στο σπίτι τους, έλεγε ο φιλόσοφος ΠΛΑΤΩΝ.

Για μας, τον ΛΑ.Ο.Σ. , ηγέτης είναι ο πρόεδρός μας κ. Γιώργος Καρατζαφέρης (πατριώτης, γενναίος πολιτικός με ηθικές αξίες και αρχές, ιδανικά, αγάπη για την πατρίδα, προφητικός).

Κυρίες και κύριοι

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ και ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.

Αμφισβητεί κανείς ότι έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ στο ταμείο φτώχειας και 250.000 ευρώ για την κατασκευή του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου ;

Αμφισβητεί κανείς ότι δεν χρωστάει, δεν έχει πάρει δάνεια, δεν έχει σχέση με σκάνδαλα ;

Αμφισβητεί κανείς ότι βοήθησε και βοηθάει 10.000 άπορες οικογένειες (κοινωνικό παντοπωλείο) ;

Αμφισβητεί κανείς ότι βοήθησε το Στρατό, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Εκκλησία ;

Αμφισβητεί κανείς ότι είναι ρήτορας και ο καλύτερος στην Ευρωβουλή με 700 ερωτήσεις για την ΕΛΛΑΔΑ ;

Αμφισβητεί κανείς τον αγώνα της κοινοβουλευτικής ομάδος στη βουλή καθημερινά ;

 

Αγαπητοί πατριώτες

Ευεργέτες σαν τον κ. Γ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν. Όνειρό του να μην υπάρχουν «φτωχοί ΕΛΛΗΝΕΣ». Το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ είναι φιλολαϊκό – πατριωτικό.  Δίνει λύσεις στους ανέργους, φτωχούς, ανασφαλίστους.

  • Η μεγάλη πληγή (λαθρομετανάστες) στην οικονομία, ανεργία πρέπει να σταματήσει.
  • Η δημιουργία της ΜΟΜΑ θα δώσει αμέσως δουλειά σε όλους τους νέους του Ν.Γρεβενών.
  • Η κτηνοτροφία – γεωργία είναι το ευαγγέλιο του κόμματος (μόνον ελληνικά προϊόντα).
  • Ο θησαυρός είτε είναι φυσικός είτε ορυκτός θα αξιοποιηθεί.

Στόχος να απαλλαγούμε από τα χρέη προς τους διεθνείς τοκογλύφους και, το κυριότερο, συνεργασία με κράτη και λαούς που ευνοούν τα συμφέροντα της ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Αγαπητοί μου πατριώτες και πατριώτισσες

 

Δώστε μας δύναμη να αντισταθούμε. Είμαστε λαός φιλότιμος, εργατικός, έξυπνος. Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης αποτελεί την εγγύηση του πολιτικού συστήματος. Είναι νοικοκύρης. Θα κουραστούμε, αλλά με πίστη στο Θεό και ελπίδα στο μέλλον θα τα καταφέρουμε.

Με τιμή, αγάπη και σεβασμό

Στάθης Γεώργιος

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ