Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Λύτρωση για τον Πυρσό την τελευταία αγωνιστική – Επικοινωνία των ποδοσφαιριστών με τον κ. Δ. Παπαϊωάννου

Έπρεπε να φτάσει η τελευταία αγωνιστική ώστε ο Πυρσός να παραμείνει στην κατηγορία όπου παρουσία 600 περίπου φιλάθλων επικράτησε με 1-0 του Περδίκα.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό βροχή καθόλη την διάρκεια του αγώνα δυσκολεύοντας έτσι τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με τν μπάλα να κολάει στο βαρύ τερέν. Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες καλές ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να έχουν άγχος και να μην έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Ο Πυρσός απείλησε τον Περδίκα στο 42΄με μακρινό φάουλ σούτ του Μπούκα, προηγήθηκε ευκαιρία του Περδίκα ο Συμεωνίδης ενώ έμπαινε στο 32΄στην περιοχή του Πυρσού κόλλησε η μπάλα. Στο 44΄ο Δούμας έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή του Περδίκα η μπάλα όμως κόλλησε και έτσι χάθηκε η ευκαιρία. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουτσομήτρος στο 77΄εκμεταλευόμενος λάθος πάσσα του Κίλλη, πήρε την μπάλα απέφυγε δύο αμυντικούς και με φοβερό σουτ πέτυχε το 1-0. Το τέλος του ματς βρήκε τους παίκτες του Πυρσού να πανηγυρίζουν χειροκροτούμενοι από τους 600 περίπου θεατές ενώ αντίθετα τους παίκτες του Περδίκα να υποχωρούν με το κεφάλι σκυμμένο.

Πυρσός: Μακρής- Αλεξανδρής- Τσαρτσαρής- Κυριακίδης- Μπουκας )90΄- Ζολώτας)- Χαραλαμπίδης- Κοτσατίσογλου (84΄- Μπόζιαρης)- Δούμας (88- Μπόλος)- Κουτσομήτορς- Μπλάντος- Γκέτσιος.

Περδίκας: Παπαδόπουλος Χ, Αρσενίδης (32, Τσαγκαλίδης), Μπάμπαλης, Σετίμης, Τσιντός, Νικολαίδης (65΄, Κοντογουλίδης), Κίλης, Χαιτίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης.

 

Το βράδυ της Κυριακής ποδοσφαιριστές του Πυρσού επικοινώνησαν με τον πρώην Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου  και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Παπαϊωάννου στον Πυρσό.

Οι ποδοσφαιριστές ανέφεραν ότι σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ομάδα εάν δεν συγκροτηθεί ένα ισχυρό ΔΣ με στόχο τον πρωταθλητισμό και όχι την παραμονή στην ΔΈθνική.

Ο Δ. Παπαϊωάννου δεν απάντησε κάτι θετικό ή αρνητικό στους ποδοσφαιριστές αλλά υπάρχει ένας γενικότερος προβληματισμός για την πορεία του Πυρσού.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ