Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Λουκέτο στο κολυμβητήριο Γρεβενών – Ψήφισμα διαμαρτυρίας Γονέων

Αγαπητές-οι Κυρίες και Κύριοι

Δυστυχώς που παρόλο κάθε οικογένεια βιώνουμε την οικονομική δυσκολία των ημερών μας, μας πρόσθεσαν και την ανύπαρκτη αθλητική πεδία, προς τα παιδιά μας, και μας βάλαν ένα ακόμη λόγο ώστε να ταράζουν την ψυχική τους ηρεμία.

Ενώ σαν Νομός με ελάχιστες αθλητικές υποδομές, προσπαθούσαμε σαν γονείς να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην άθληση, ξαφνικά σαν εύκολο θύμα έκλεισαν ένα κολυμβητήριο, και περνάνε το μήνυμα ότι είναι πολυτέλεια. Φυσικά τα λάθη πάντα πηγάζουν από τους άλλους ,και αυτοί νίπτουν τα χέρια τους. Ήρθε γάντι η τιμή του πετρελαίου να το χρεώσουν σαν επιχείρημα, και απλά σε εμάς τους γονείς δίναν υποσχέσεις για άλλες εναλλακτικές πυγές θέρμανσης, που τελικά ήταν μόνο λόγια. Αφήσαν δε βέβαια να πλανάτε και ένα ΙΣΩΣ-ΟΤΑΝ ΘΑ-Θα, για ευνόητους λόγους γιατί δεν θέλαν να αναλάβουν ούτε τις ευθύνες τους.

Κύριοι-ες

Ναι είμαστε μικρός Νομός ,αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην έχουμε την προσοχή της Πολιτείας. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ τα παιδιά μας να πληρώνουν τα δικά μας λάθη. Γιατί Θέλετε να τα καταντήσουμε να μην θέλουν να παραμένουν στον τόπο τους? Γιατί τόση προχειρότητα σε έναν Νομό που αθλητικές δραστηριότητες είναι μηδαμινές?

Ας αναλάβει κάποιος να βάλει τέρμα στις προχειρότητες κάθε ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, και να μεριμνήσει την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου διότι 350 παιδιά αυτήν την στιγμή τα εγκλώβισαν στην απογοήτευση .Λύση δεν μπορεί να μην υπάρχη, αλλά φοβάμαι πως δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον. Τι πρέπει να περιμένουμε για να επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο μας Εκλογικές υποσχέσεις? Εμείς σαν Γονείς Θα αντισταθούμε με κάθε προσπάθεια όσο χρόνο και αν μας πάρει, γιατί δεν θέλουμε αργότερα να πληρώσουμε ακριβότερα τα κατορθώματα σας. Και τουλάχιστον γιατί να είμαστε η μόνη πόλη στην Δ. Μακεδονία που έχουμε τις πρωτιές στην απαξίωση της άθλησης.

Σαν γονείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, εσείς μπορείτε να καταλάβετε την αναγκαιότητα των παιδιών μας για την αθλητική τους παιδεία???

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος Γονέων ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ