Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Λανθασμένες οι συχνές αλλαγές προπονητών στον ΠΥΡΣΟ – Μονόδρομος η νίκη την Κυριακή

 

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων εν όψει του κυριακάτικου κομβικού μάτς με τον Θεσπρωτικό εκτός έδρας. Ενα παιχνίδι που πρέπει ο ΠΥΡΣΟΣ να το κερδίσει αν θέλει να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία.

Ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές να το έχουν καταλάβει και να πήραν το μήνυμα ότι πρέπει να ξεχάσουν την απαράδεκτη εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής με τον Πεντάλοφο, εκεί όπου η ομάδα περπατούσε στην κυριολεξία μέσα στο γήπεδο, παρουσία των φιλάθλων οι οποίοι είχαν κατακλείσει τις κερκίδες του ΔΑΚ στο τέλος όμως  έφυγαν απογοητευμένοι τόσο με την αγωνιστική τους παρουσία όσο και με το αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού Πέτρου Τσούκλη, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Τέλος την ομάδα αναμένεται να την ακολουθήσουν περίπου εκατό φίλαθλοι, άλλωστε οι αποστάσεις λόγω Εγνατίας είναι προσβάσιμες.

Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο μεσοεπιθετικός  ποδοσφαιριστής των πρασίνων Δημήτρης Γκέτσιος δήλωσε «ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία παίρνοντας και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, το μόνο τόνισε είναι ότι θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια, άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια ήταν δίπλα μας, και θα τους κάνουμε να χαρούνε.

 

 

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών κ.Γιώργου Κοσματόπουλου στο ποδόσφαιρο του Νομού μας και όχι μόνο.

 

Ο Γιώργος Κοσματόπουλος δημιούργησε τις Ακαδημίες της ΕΠΣ εκεί όπου 120 μικρά παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο κάτω από τις οδηγίες εξειδικευμένων προπονητών.

 

Στα εννέα χρόνια που λειτουργεί η Ακαδημία της ΕΠΣ Γρεβενών έχει σημαντική προσφορά στην νεολαία του Νομού μας, αρκετά ταλέντα έχουν βγει από τα σπλάχνα των Ακαδημιών της ΕΠΣ.

 

Ο Νίκος Ντινόπουλος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ευθύμης Παπακώστας στον Αρη, ο Καραγιάννης Αλέξης επίσης στον Αρη και αρκετά άλλα παιδιά.

 

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε τα τουρνουά που διοργανώθηκαν στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ όπου συμμετείχαν οι Ακαδημίες του Αρη, ΠΑΟΚ και η περίφημη Ακαδημία του Αγιαξ.

 

Ο Γιώργος Κοσματόπουλος με τις άριστες γνώσεις που κατέχει στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο τοποθετήθηκε από τους υπεύθυνους της ΕΠΟ Γενικός Αρχηγός στις ομάδες παίδων, νέων και ελπίδων.

 

Ελπίζουμε ότι ο ΠΥΡΣΟΣ θα παραμείνει στην κατηγορία, πρέπει όμως να κερδίσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια με Θεσπρωτικό – Κορδελιό – Κρανούλα.

 

Αν υποβιβαστεί η ομάδα θα είναι καταστροφή διότι θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο με ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών, Νεοχώρι, Καρπερό.

 

Και το κυριότερο επίσης είναι ότι η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη έχει ματώσει οικονομικά και ένα υποβιβασμός θα είναι καταστροφικός και για τους ίδιους.

 

Εφυγε από την ζωή προχθές ο αγαπημένος πατέρας του Κώστα Βλάχου, παλαιού ποδοσφαιριστή και διαιτητή, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Η στήλη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Με τον Θεσπρωτικό αγωνίζεται την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ, σε ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Το ζητούμενο όμως είναι ότι πρέπει να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΥΡΣΟΥ ότι το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη και μόνον η νίκη.

 

Τελικά οι συχνές αλλαγές προπονητών στον ΠΥΡΣΟ αποδείχτηκαν λανθασμένες, ξεκίνησε με τον Λέτσιο, στην συνέχεια τον Μαυροδήμο και τώρα με τον Τσούκλη, άλλωστε η πορεία δείχνει την λανθασμένη τακτική των υπευθύνων.

 

Το ζητούμενο όμως είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και του χρόνου να γίνουν εκκαθαρίσεις και μεγάλες αλλαγές για να πάει η ομάδα καλά.

 

Την Κυριακή ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική. Τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ αντιμετωπίζουν την ομάδα Φιλώτα Πτολεμαϊδας πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να βοηθήσουμε την ομάδα των ΑΕΡΑΤΑ να ανέβει στη Γ Εθνική.

 

Παρότι είχαμε αυλαία στο πρωτάθλημα μπάσκετ πριν μία εβδομάδα, οι προπονήσεις της ομάδας διεξάγονται σε εντατικούς ρυθμούς δείγμα της επαγγελματικότητας που επικρατεί στην ομάδα μπάσκετ.

 

Τελευταίο παιχνίδι δίνει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου. Αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέα Γενιάς Θεσσαλονίκης. Με νίκη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων πιθανόν να μείνει στην κατηγορία.

 

Όπως γράψαμε και προχθές τα λάθη στην ομάδα βόλει γυναικών ξεκίνησαν το καλοκαίρι και τώρα πληρώνονται.

 

Βασικός σε όλα τα παιχνίδια αγωνίστηκε στην ομάδα Καραγιάννια στην Κοζάνη ο Γιώργος Τσιαρσιώτης μάλιστα παρότι είναι αμυντικός σημείωσε τρία τέρματα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ