Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Λάθος της διοίκησης η απομάκρυνση του Λέτσιου – ΑΕ Νεοχωρίου – Αλιάκμων Κιβωτού την Κυριακή

Διαιτητής στο προχθεσινό παιχνίδι της Τετάρτη Β΄ Εθνικής ανάμεσα στην Καρδίτσα και Ζάκυνθο 2-0 ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος με έναν εκ των βοηθών του Ρίγγο Παναγιώτη οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με άριστα.

 

Αναβολή πήρε η δίκη για τα επεισόδια στο ματς Πυρσού- Βέροιας 0-1.

 

Προχθές Δευτέρα ξεκίνησαν οι προπονήσεις των Ακαδημιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων υπό τις οδηγίες των προπονητών Σαμαρά και Μωϊσιάδη.

 

Στενός κορσές γίνονται αρκετές φόρες γονείς ποδοσφαιριστών ώστε να ευνοήσουν τον κανακάρη τους να αγωνιστεί στην ενδεκάδα ή  να συμπεριληφθεί στην δεκαοχτάδα.

 

Δεν θα μπορούσε αυτό να λείψει και από τον νομό μας, αυτό μας το εξομολογήθηκε τέως προπονητής του Πυρσού ο οποίος δέχθηκε αρκετές πιέσεις από γονείς αλλά δεν ενέδωσε.

 

Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς των ποδοσφαιριστών ότι πιο εύκολα γίνεσαι γιατρός παρά ποδοσφαιριστής, ο λόγος μπορείς να μεταβείς στη Ρουμανία, σπουδάζεις και γίνεσαι γιατρός, εξάλλου το ποδόσφαιρο περνάει σοβαρή κρίση, γι΄ αυτό ευκαιρία τα παιδιά σας να στραφούν σε άλλα επαγγέλματα.

 

Σήριαλ τείνει  να εξελιχθεί η ένταξη στο ρόστερ του Πρωτέα ενός πλέι μέικερ παρότι δοκιμάζεται στην ομάδα παίκτης ο οποίος αγωνιζότανε  σε ομάδα των Αθηνών , μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση.

 

Επιτέλους το σήριαλ με την πρόσληψη προπονητή στον Πυρσό πήρε τέλος με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων του Σωτήρη Μαυροδήμου, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε άλλη αλλαγή προπονητή αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

 

Ικανοποίηση επικρατεί στους φιλάθλους του Πυρσού με την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Σωτήρη Μαυροδήμου ενός καταξιωμένου τεχνικού.

 

Άλλωστε ο Σωτήρης Μαυροδήμος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους των πρασίνων , όλοι θυμόμαστε την μεγάλη συμβολή του Σωτήρη Μαυροδήμου στα μπαράζ της ανόδου.

 

Σε δηλώσεις στην «Ε» ο τεχνικός των πρασίνων επι τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πυρσού τόνισε: δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της διοίκησης διότι μέτρησα τις καλές τις στιγμές που πέρασα τόσο ως παίκτης όσο και ως  προπονητής’’. Επίσης το δέσιμο με τους ποδοσφαιριστές που είχε των έκανε να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων.

 

Αρκετοί φίλοι του Πυρσού σε συζήτηση που είχαμε μας τόνισαν ότι ήταν λάθος της διοίκησης η απομάκρυνση του Λέτσιου ο οποίος κάθισε στον πάγκο των πρασίνων μόνον σε ένα επίσημο παιχνίδι, εμείς το μόνον που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι ο Λέτσιος έχει πρόταση από ομάδα Γ’  Εθνικής.

 

Έντονες διαμαρτυρίες δεχθήκαμε από τους Παλαίμαχους του Πυρσού για το ότι γράψαμε ότι ο Πυρσός  έπαιρνε επιχορηγήσεις, το σωστό είναι ότι οι Παλαίμαχοι του Πυρσού δεν έπαιρναν επιχορηγήσεις.

 

Είναι λάθος όμως η μη προσέλευση την Παλαιμάχων να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, άλλωστε πέρυσι είχαν στεφθεί πρωταθλητές, τώρα τι έφταιξε και δεν προσήλθαν δεν το γνωρίζουμε.

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη στο ποδόσφαιρο του Νομού μας. Ενας ποδοσφαιριστής που μάτωνε για τη φανέλα.

Δίκαια έμεινε στις καρδιές των φιλάθλων ο Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας τον οποίο τιμάνε οι φίλαθλοι του Πυρσού με την παρουσία τους στην επιχείρηση που διαθέτει.

 

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας  ο οποίος στο προχθεσινό παιχνίδι  του Τσαμπιον Λιγκ με την Άντερλεχτ ήταν αλάνθαστος.

Κ.Μ

 

ΑΕ Νεοχωρίου – Αλιάκμων Κιβωτού την Κυριακή

 

 Καταγραφή

Την Κυριακή ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του Νεοχωρίου με αντίπαλο την ομάδα του Αλιάκμων Κιβωτού,  πριν το παιχνίδι θα γίνει ο αγιασμός της γηπεδούχου  ομάδας.

Η φιλόδοξη ομάδα του Δημήτρη Μπόλη είναι πανέτοιμη να ριχθεί στη δύσκολη μάχη του πρωταθλήματος  με στόχο και φιλοδοξία ώστε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

Πρόγραμμα ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α ΤΟΠΙΚΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  05/10/2013

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

                               ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/2013

ΝΕΟΧΩΡΙ

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

 

Β ΤΟΠΙΚΟ

                              ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/2013

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ

 

 

Πυρσός- Όλυμπος Κέρκυρας την Κυριακή στο ΔΑΚ

Πυρσός: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων με τον Σωτήρη Μαυροδήμο ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία πριν λίγες μέρες και με την καλημέρα τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά και όχι λόγια ώστε ο Πυρσός την Κυριακή να πετύχει ακόμη ένα τρίποτο κόντρα στον Όλυμπο Κέρκυρας, πάντα με την συμπαράσταση των φιλάθλων οι  οποίοι  την Κυριακή αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Κ.Μ

3η αγωνιστική και 18η αγωνιστική

Πυρσός Γρεβενών – Όλυμπος Κέρκυρας
Καμπανιακός – Τηλυκράτης
Εθνικός Φιλιππιάδας – Καστοριά
ΑΕΛ – Δόξα Κρανούλας
Θεσπρωτός – Οδυσσέας Κορδελιού
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Κάστορας – Οδυσσέας Κορδελιού
Πρέβεζα – Κοζάνη

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ