Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κώστας Μπόλλος: « Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός …»

Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντα την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Δεν έχεις την δικαιολογία να πεις πως είσαι μικρός ακόμη και πως στο μέλλον θα σου δοθεί άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχεις το περιθώριο να πάρεις την λάθος απόφαση.

Δεν έχεις την πολυτέλεια να διαλέξεις ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα.

Ρισκάρεις ακόμη και αν είσαι  μόλις 15 χρονών.

Η ιστορία , το μέγεθος του ονόματος του Παναθηναϊκού , τα όσα μέχρι τότε έβλεπες στην τηλεόραση και ζήλευες τα όσα έχει ονειρευτεί από μικρό παιδί και η πίστη ότι θα παίξεις ποδόσφαιρο σε κάνουν αμέσως να δεχτείς να γίνεις μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας έζησε αυτές τις εμπειρίες. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ανάμεσα σε «τέρατα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Περπάτησε δίπλα δίπλα με κομμάτια της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Προπονήθηκε μαζί τους μιας και είχε την ευκαιρία  να γυμνάζεται και με την πρώτη ομάδα αν και πολύ μικρότερος.

Για 3 χρόνια «ρούφηξε» ότι μπορούσε από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά με την ομάδα του αλλά και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος (31 συμμετοχές) που σίγουρα αποτελεί τιμή για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Εμπειρία είναι κάτι που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεσαι. Οι 85 επαγγελματικές συμμετοχές (Μαρκό, Απόλλων Αθηνών, Θήβα, Πολύκαστρο) σίγουρα δίνουν ακόμη περισσότερη εμπειρία στον Πυρσό.

Απέδειξε όσο καιρό βρίσκεται πλέον στον Πυρσό Γρεβενών ότι είναι ακόμη επαγγελματίας μέσα και έξω από το γήπεδο και δίνει απαντήσεις μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Παράλληλα μεταφέρει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Δόξας Νέων Παλιουριάς διδάσκοντας σε δεκάδες παιδιά αυτά που ο ίδιος έμαθε πολύ καλά σε ένα από τα μεγαλύτερα «σχολεία» της Ελλάδας.

Ας δούμε τι είπε στο GrevenaMedia ο Κώστας Μπόλλος για την σημαντική νίκη του Πυρσού με τα Αεράτα , το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των πρασίνων για την συνέχεια του πρωταθλήματος ,να μάθουμε τι πιστεύει για τον φετινό στόχο της ομάδας και πώς είναι εφικτό να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Ερώτηση: Η ομάδα προέρχεται από μια σημαντική νίκη απέναντι στον συντοπίτη Γρεβενά Αεράτα. Θεωρείς ότι αυτή η νίκη εκτός από τον τίτλο του αφεντικού της Πόλης δίνει και την ανάλογη ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

Κώστας Μπόλλος: Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο οι τίτλοι χαρακτηρισμών αλλά το αποτέλεσμα.

Όλες οι νίκες είναι σημαντικές, ειδικά στο δικό μας όμιλο που αποτελείται από λίγες ομάδες και έτσι ο κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και σίγουρα σου δίνει την ανάλογη ψυχολογία για την συνέχεια μιας και η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει δύο συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Ερώτηση:Η ομάδα βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι μπορεί να διεκδικήσει φέτος την άνοδο; Και τι χρειάζεται κατά την άποψη σου να έχει μία ομάδα για να πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη κατηγορία;

Κώστας Μπόλλος: Ακούγεται ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβουν 5 ομάδες λόγω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Οπότε σίγουρα ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός.

Αυτό που χρειάζεται μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει είναι η σταθερότητα στην απόδοσης της αλλά σημαντικός παράγοντας είναι και η οικονομική «υγεία» του σωματείου ειδικά τώρα που είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ερώτηση: Ο φίλαθλος κόσμος των Γρεβενών βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια απέχει από το γήπεδο. Είναι κάτι που σε προβληματίζει;

Κώστας Μπόλλος: Τα προηγούμενα χρόνια η δύναμη του Πυρσού ήταν ο κόσμος του οπότε σίγουρα προβληματίζεσαι όταν δεν έχεις την ανάλογη παρουσία τους πλέον στο γήπεδο.

Ο φίλαθλος κόσμος του Πυρσού αλλά και γενικώς των Γρεβενών νιώθει σίγουρα πικραμένος από όσα συνέβησαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και θεωρεί ως αντίδραση την αποχή από το γήπεδο. Η φετινή προσπάθεια που γίνεται με παιδιά από τα Γρεβενά ίσως είναι ένα κίνητρο για την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες του ΔΑΚ.

Ερώτηση: Καλό ποδόσφαιρο ή αποτέλεσμα; Τι είναι τελικά αυτό που θα κάνει τον Γρεβενιώτη να επιστρέψει με κασκόλ και τύμπανα στο γήπεδο;

Κώστας Μπόλλος: Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Εάν αυτό συνοδεύεται και με καλό ποδόσφαιρο τότε σίγουρα δίνει την απόλυτη ικανοποίηση στον κόσμο αλλά και την ανάλογη ευχαρίστηση στον ποδοσφαιριστή.

Φέτος η ομάδα απέκτησε αρκετούς παίκτες και σίγουρα για να αποδόσεις καλό ποδόσφαιρο θέλει πίστωση χρόνου. Οπότε μέχρι να καταφέρουμε αυτό επικεντρωνόμαστε καθαρά στο αποτέλεσμα και με τον καιρό θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε και τα δύο μαζί.

Ερώτηση: Το φετινό ρόστερ αποτελείται κατά 99% από Γρεβενιώτες. Υπάρχουν έμπειροι αλλά και καλοί «μικροί». Θεωρείς ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει το «όπλο» του Πυρσού;

Κώστας Μπόλλος: Είναι σημαντικό η κάθε ομάδα να διαθέτει ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ιστορία και τις απαιτήσεις της. Αυτό το διαθέτει φέτος ο Πυρσός και θεωρώ ότι είναι ένα από τα όπλα της ομάδας. Υπάρχουν στο ρόστερ αξιόλογοι παίκτες με εμπειρία και ποιότητα αλλά και «μικροί» που συνδυάζουν ποιότητα και φιλοδοξία. Αυτά τα στοιχεία χρειάζεται κάθε ομάδα μαζί με την στήριξη του κόσμου για να πετύχει τον στόχο της. Ο Πυρσός έχει λοιπόν τα «όπλα» για να διεκδικήσει τον στόχο του.

 

Επιμέλεια: GrevenaMedia Team

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ