Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κωνσταντινούπολη. Πέντε επιλογές για σούπερ φαγητό

Από τα μπακλαβαδωτά γλυκά με το υπέροχο βούτυρο, το παγωτό καϊμάκι και τα κεμπάπ που πωλούνται στο δρόμο μέχρι τα  εδέσματα στα μαγειρεία και τα ακριβά εστιατόρια

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Κωνσταντινούπολη είναι ότι οι γαργαλιστικές μυρωδιές δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις.

Από τα μπακλαβαδωτά γλυκά με το υπέροχο βούτυρο, το παγωτό καϊμάκι και τα κεμπάπ που πωλούνται στο δρόμο μέχρι τα  εδέσματα στα μαγειρεία και τα ακριβά εστιατόρια, όλα είναι δελεαστικές προτάσεις στα μάτια του επισκέπτη. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν επιλέξετε κάτι στην τύχη, έχετε πολλές πιθανότητες να φάτε καλά. Στην περίπτωση πάντως που θέλετε να προγραμματίσετε καλύτερα τις γαστρονομικές σας διαδρομές, προτείνουμε τα εξής.

1)Το Hunkar  σε ένα στενάκι στο Nisantasi, μια γειτονιά που θυμίζει το δικό μας Κολωνάκι. Πίσω από μια βιτρίνα με λαχταριστά μαγειρευτά, θα βρείτε τον Τούρκο ιδιοκτήτη και σεφ που μιλάει λίγα ελληνικά και μπορεί να σας εξηγήσει τί είναι το κάθε πιάτα. Αν και δεν χρειάζεται. Τα περισσότερα τα ξέρουμε και από την δική μας κουζίνα.

 

 

2) To Kantin, πάλι στο Nisantasi έχει πολύ εκλεπτυσμένη κουζίνα με γεύσεις που παντρεύουν Ανατολή, Δύση και βιολογικά προϊόντα. Θα βρείτε τις ωραιότερες μικρές πίτσες με λαχανικά, πιάτα που έχουν ροδάκινο με προσούτο, ωραίες σαλάτες και κυρίως. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν σερβίρουν αλκόολ. Αλλά έχουν σούπερ σπιτικές λεμονάδες.

 

 

3) To Yeni Lokanta είναι η καλύτερη στάση όταν κάνετε βόλτα στην Ιστικλαλ και θέλετε να αποφύγετε τα τουριστικά μέρη. Βρίσκεται σε ένα στενάκι κάθετο στον μεγάλο πεζόδρομο και έχει ατμόσφαιρα ευρωπαϊκή και καταξιωμένο σεφ. Μας άρεσαν όλα

4) Για μια σημαντική βραδιά επιλέξτε το 34 Restaurant μέσα στο ξενοδοχείο Grand Hayatt. Εχει τεράστιες βιτρίνες με τυριά και αλλαντικά που στέκεσαι να τις χαζέψεις. Κουζίνα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ένα τεράστιο πάγκο – αληθινά τεράστιο – με επιλογές για επιδόρπια. Φάτε σύκα βρασμένα στο κρασί και θα παραμιλάτε για τον Αλλάχ.

 

 

5) Και για ποτό στο 360 στο Μπέγιογλου. Βλέπει κανείς την Πόλη κυκλικά, δηλαδή 360 μοίρες. Ωραία ποτά, σούπερ ατμόσφαιρα και ο ενετικός Πύργος του Γαλατά σε πρώτο πλάνο.

 

news247

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ