Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κρήτη: Νεκρός ο Δ.Βουρβαχάκης που μεγάλωσε στα Γρεβενά σε τραγικό τροχαίο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Ποιοι ήταν οι άνθρωποι πίσω από την τραγωδία – Πενθεί όλο το νησί (video)

Και οι δύο είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στη διάσωση πολιτών. Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε ένα φλεγόμενο ασθενοφόρο. Και οι δύο, αφήνουν πίσω τους ορφανά παιδιά, γεμάτα με αμέτρητα “γιατί”, …

Ο Υπουργός Υγείας έχει δώσει εντολή να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Την ίδια ώρα, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι προσπαθούν να πνίξουν τα δάκριά τους για τους δύο ανθρώπους που χάθηκαν.

Ειρωνεία; Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρης Βουρβαχάκης είχε δώσει μεγάλη “μάχη” για το θέμα της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και για την καλύτερη οργάνωση του ΕΚΑΒ στο νησί.
Επίσης και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ,Βαγγέλης Κελαράκης, αγωνιζόταν διαρκώς για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και επομένως και για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Και οι δύο, “έσβησαν” από τις παραλήψεις που προσπαθούσαν μια ζωή να προλάβουν…

Σύμφωνα με το CretaLive, οι σοροί των δύο ανδρών βρίσκονται από τις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για να τους αποχαιρετίσουν όσοι το επιθυμούν.
Η κηδεία του Δημήτρη Βουρβαχάκη θα γίνει αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι στον Πετρέ Ρεθύμνου,
ενώ αύριο το απόγευμα θα κηδευτεί ο Βαγγέλης Κελαράκης.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, συνοδεία ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και με τις σειρήνες να ηχούν έφθασαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά οι σοροί των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από το τροχαίο έχει τραυματιστεί σοβαρά ο 49χρονος οδηγός του  ασθενοφόρου, όπως επίσης, η 32χρονη οδηγός και η 26χρονη συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το ασθενοφόρο, πριν τυλιχτεί στις φλόγες.

Η ψυχή του ΕΚΑΒ Δημήτρης Βουρβαχάκης

Ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Κρήτης και γιατρός αναισθησιολόγος Δημήτρης Βουρβαχάκης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1963 και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών 20 και 16 ετών

Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου πήρα το πτυχίιο του από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 18987 και στην συνέχεια απέκτησε την ειδικότητα της αναισθησιολογίας .
Με μετεκπαίδευση στη αντιμετώπιση στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική, την βασική υποστήριξη ζωής και την αντιμετώπιση μαζικών ατυχημάτων, πριν τοποθετηθεί στο ΕΚΑΒ εργάστηκε , μεταξύ άλλων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης και τα Νοσοκομεία Χανίων και ΠΑΓΝΗ .

Συμμετείχε και ως ομιλητής σε πλήθος επιστημονικών ελληνικών και διεθνών συνεδρίων ενώ δημοσίευσε και πολλά άρθρα σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά
Ήταν από τους ανθρώπους που πάλεψαν για την ανάπτυξη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για το οποίο δεν δίσταζε να αφήσει στην άκρη την προσωπική του ζωή.

Πάντα στην πρώτη γραμμή , προσπάθησε όσο λίγοι για την καλύτερη οργάνωση της Υπηρεσίας, ενώ στις προτεραιότητες του πάντα η πρόληψη των τροχαίων , μία μάστιγα για την Κρήτη
Η κακή τύχη ήθελε να φύγει σε ένα τέτοιο…

Ο Βαγγέλης Κελαράκης

Δύο παιδιά άφησε ορφανά και ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Κελαράκης, σύμφωνα με το CretaLive.

Ο 47χρονος πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ γεννήθηκε στο Ηράκλειο και αποφοίτησε το 1991 από την Σχολή ΠΕΚΠΑ
Το Μάρτιο του 2005 πήρε την ειδικότητα του διασώστη από το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου το οποίο και υπηρετούσε με συνέπεια μέχρι το μοιραίο πρωινό .

Είχε ειδικευτεί και υπηρετούσε ως πλήρωμα Κινητών Μονάδων Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής και ήταν ενεργό Εθελοντικό Μέλος της Ε.Τ.Ι.Κ. (Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών)
Παράλληλα ήταν εκπαιδευτής στο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Διασωστών του ΕΚΑΒ Ηρακλείου και στο BLS (Basic Life Support) & AED (Automatic External Defibrillation).

Όλο το ΕΚΑΒ πενθεί!

Οι δηλώσεις του γραμματέα του Σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ήταν συγκλονιστικές.
”Σήμερα χάσαμε το μισό ΕΚΑΒ” είπε ο κ. Πετράκης ο οποίος δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και ξέσπασε σε λυγμούς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ