Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 παρέστη στην εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Γρεβενών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας διασκέδασε με τους Γρεβενιώτες που ζουν και εργάζονται στο Νομό Κοζάνης στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα στους συμπατριώτες μου τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο σύντομο χαιρετισμό του. Την αγάπη σας για τα Γρεβενά την αποδεικνύουν οι δράσεις και οι ενέργειες του Συλλόγου σας όλα αυτά τα χρόνια. Κρατάτε ζωντανή την πλούσια παράδοση του τόπου μας και κατέληξε: « ο Δήμος Γρεβενών, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου σας με κάθε τρόπο».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Ταγάρας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για τη στήριξη του Συλλόγου. «Ήσασταν δίπλα στο Σύλλογο μας ως Νομάρχης είστε και ως Δήμαρχος τόνισε παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια για την επίτευξη των στόχων μας».

Ο Σύλλογος και φέτος επιβράβευσε τις προσπάθειες των μαθητών Γρεβενιώτικης καταγωγής για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με την απονομή επαίνων καθώς και του βιβλίου «Γρεβενά η πόλη των Μανιταριών» που παραχώρησε ο Δήμος Γρεβενών.

Από τις σελίδες του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον παραμυθένιο κόσμο των μανιταριών, έναν μοναδικό θησαυρό της Γρεβενιώτικης γης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κόραβος και Νατσιόπουλος.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Αερολέσχης Γρεβενών «Ο ΦΑΕΘΩΝ».

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ.κ. Γεώργιος Γούλας, Κων/νος Μιχαλογιάννης και Χρήστος Παρασκευαΐδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Αρμπάρας, Οδυσσέας Βλάχος και Βάιος Κόραβος.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ