Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καλή η κριτική στα καφενεία, αλλά η ομάδα χρειάζεται στήριξη !!!

Ακόμη μία ήττα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού συλλόγου , αυτή τη φορά ηττήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από την τοπική ομάδα με 3-1 σετ και έτσι το θέμα παραμονής στην κατηγορία δυσκολεύει.

 

Λιγοστοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν προχθές στο ΔΑΚ στον αγώνα Πυρσού- Κεραυνού  θεσπρωτικού 1-1, το τι φταίει ουδείς γνωρίζει.

 

Ήδη η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει το εισιτήριο από 10 ευρώ στα 5, ελπίζουμε οι φίλαθλοι να ανταποκριθούν μετά την μείωση του εισιτηρίου αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.

 

Καλή η κριτική στα καφενεία αλλά πρέπει να το καταλάβουν όσοι την κάνουν. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και οι ποδοσφαιριστές  θέλουν την βοήθεια τους διαφορετικά όλα θα πάνε στράφι.

 

Δηλαδή τι ζητάμε επιτέλους, το καλοκαίρι η ομάδα βρέθηκε ένα βήμα απ την διάλυση, βρέθηκαν οι επενδυτές και η ομάδα κατέβηκε και αγωνίζεται, τι θέλει τώρα; στήριξη και μόνον στήριξη.

 

Κατάμεστες οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στον αγώνα μπάσκετ Πρωτέας- Τιτάνες Παλαμά, το αποτέλεσμα όμως αρνητικό, παρόλα αυτά οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες με την λήξη του αγώνα.

 

Με το που άρχισε το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Θεσπρωτικού παίζανε θέατρο και προσποιούταν τους τραυματίες με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση και να χαθεί πολύτιμος χρόνος από πλευράς Πυρσού για την πολυπόθητη νίκη που δεν ήρθε δυστυχώς.

 

Σε συζήτηση που είχαμε με τον προπονητή του Θεσπρωτικού μας τόνισε ότι ο Θεσπρωτικός έχει 25.000 ευρώ μπάτζετ.

 

Παρών στο παιχνίδι Πυρσού-Θεσπρωτικού ήταν ο Πρόοδος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος ο οποίος αποχώρησε απογοητευόμενος από την εμφάνιση των πρασίνων και φυσικά από το αποτέλεσμα.

 

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των φιλάθλων στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Πρωτέα και τους τιτάνες Παλαμά. Η διοίκηση αισθάνεται υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξη προς την ομάδα τους.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε στον προχθεσινό αγώνα Φιλλιπιάδα- ΑΕΛ 1-0 από την τριπλέτα της Γρεβενιώτικης διαιτησίας Καραλιόλιου- Ρίγγου- Μωϊσιάδη.

 

Παρά την απαγόρευση του καπνίσματος λίγοι είναι αυτοί που το  τηρούν, τον λόγο λοιπόν έχει η αστυνομία που είναι υπεύθυνοι και πρέπει να εφαρμόσει τον νόμο.

Κ.Μ

 

Πυρσός- Κεραυνός Θεσπρωτικός 1-1

Ακόμη μία απώλεια βαθμών στο ΔΑΚ

Ακόμη μία απώλεια βαθμών για την ομάδα του Πυρσού στον προχθεσινό αγώνα με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού όπου ο Πυρσός παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις στο ΔΑΚ τον Κεραυνό θεσπρωτικού, τον Κάστωρ που είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα υπάρχει θέμα. Στο προχθεσινό παιχνίδι η αγωνιστική εικόνα του Πυρσού ήταν απαράδεκτη. Μία ομάδα χωρίς πάθος χωρίς τσαμπουκά που δεν ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Λίγες οι καλές προσπάθειες που είδαμε προχθές. Ανικανότητα, αδιαφορία, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, στο πρώτο ημίχρονο η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, προηγήθηκε και μάλιστα από καθαρή τύχη ο Πυρσός δεν δέχτηκε δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρσός  ανέβασε στροφές, ισοφάρισε αλλα από εκεί και πέρα όχι κάτι το ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα ο ουραγός θεσπρωτικού να φύγει από το ΔΑΚ με το πολύτιμο βαθμό, ενώ  αντίθετα ο Πυρσός άφησε στο γήπεδο του ακόμη δύο χαμένους βαθμούς που στη συνέχεια μπορεί να του φανούν χρήσιμοι. Ελπίσουμε η διοίκηση να πραγματοποιήσει ακόμη δύο μεταγραφές  ικανών επιθετικών διαφορετικά οι πράσινοι θα μπούνε σε περιπέτεια. Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού πληρώνονται στην ώρα τους γι΄ αυτό πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους διότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Λάρισα- Τσαριτσάνη κ.α.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Δεν μπόρεσε να κερδίσει προχθές ο Πρωτέας στο κλειστό  γυμναστήριο της πόλης μας την ομάδα Τιτάνες Παλαμά και έτσι γνώρισε ακόμη μία ήττα στην έδρα της. Στην ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός και ψάχνουν να βρουν λύσεις. Το θετικό όμως είναι η μαζική προσέλευση των φιλάθλων οι οποίοι όντως είναι συγκλονιστική  η παρουσία τους. Τώρα στην ομάδα προσπαθούν να ξεχάσουν  την ήττα και στρέφονται στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τν Φλώρινα στην Φλώρινα όπου στόχος τους είναι η νίκη και μόνον η νίκη.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ