Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καθοριστικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Πυρσός στο ΔΑΚ – Θεοδοσία Μάρκου: Φοιτήτρια και αθλήτρια

Καθοριστικό παιχνιδι δίνει την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ στο ΔΑΚ, αντιμετωπίζει την ομάδα της Κοζάνης με μοναδικό στόχο την νίκη, ώστε να βλέπει την συνέχεια στο πρωτάθλημα για το θέμα παραμονής στην κατηγορία πιο αισιόδοξα.
Στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει πίστη για το τρίποντο, πάντα φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός Πέτρος Τσούκλης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού επιστρέφουν οι Κοσμίδης και Ιωαννίδης οι οποίοι απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον Κάστωρ λόγω τιμωρίας.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο αμυντικός Στέφανος Σκέντος τόνισε την Κυριακή το μόνο αποτέλεσμα για μας είναι η νίκη και μόνον η νίκη, είμαστε πανέτοιμοι για το κυριακάτικο ντέρμπυ και με την βοήθεια των φιλάθλων οι οποίοι πάντα ήταν δίπλα μας, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου θα την κατακτήσουμε.
Πάνοπλος ο ΠΥΡΣΟΣ αντιμετωπίζει την Κυριακή την Κοζάνη στο ΔΑΚ, επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Κοσμίδης και Ιωαννίδης.
Και οι δύο πολύτιμες μονάδες για τους πράσινους. Ετσι ο τεχνικος Πέτρος Τσούκλης έχει την πολυτέλεια να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ολοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ εκεί όπου ο αγαπημένος μας ΠΥΡΣΟΣ αντιμετωπίζει την Κοζάνη σε ένα παιχνίδι δίχως γυρισμό με νίκη η ομάδα βάζει ακόμη ένα λιθαράκι για την παραμονή στην κατηγορία.
Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Αλκη Καραμήτρου στο ποδόσφαιρο του Νομού μας. Για χρόνια αγωνίστηκε στις ομάδες του Νομού μας Πυρσό, Μεγαλέξανδρο.
Στην συνέχεια υπηρέτησε τον ΠΥΡΣΟ από την θέση του γενικού αρχηγού στην Γ Εθνική. Πάντα με σεβασμό και δικαιοσύνη απέναντι στους ποδοσφαιριστές αυτό τον έκανε να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους φιλάθλους του ΠΥΡΣΟΥ και όχι μόνο.
Στο χωριό του στους Μαυραναίους θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα ο πρώην πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Παπαϊωάννου με την οικογένειά του.
Στην Δράμα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος με την εθνική νέων ως γνωστόν ο Γιώργος Κοσματόπουλος είναι γενικός αρχηγός για το πανευρωπαϊκό κύπελο.
Εκεί λοιπόν στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας διεξήχθη φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Τουρκίας όπου ηττήθηκε με 2-1.
Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δώσει στο κυριακάτικο παιχνίδι ο τεχνικός του Ολυμπιακού με τον Απόλλων στον γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.
Στο χωριό του στα Πριόνια θα περάσει το Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Πατσιούρης συντροφιά με τους δικούς του ανθρώπους.
Ο Δημήτρης Πατσιούρης δίνει μία μεγάλη μάχη ώστε ο ΠΥΡΣΟΣ να κρατηθεί στην Γ Εθνική όπου δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό μεσούσης της οικονομικής κρίσης.
Μην ξεχνάμε ότι ο κ.Πατσιούρης πήρε την ομάδα από το πρωτοδικείο με μόλις πέντε δελτία και σε χρόνο ρεκόρ την κατέβασε στο πρωτάθλημα.
Πόλης έλξης των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής είναι το κυριακάτικο παιχνίδι ΠΥΡΣΟΥ – Κοζάνης. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν ένα ποιοτικό παιχνίδι και φυσικά με νικητή τον ΠΥΡΣΟ.
Επιτυχημένη ήταν η διαιτησία των διατητών της ΕΠΣ Γρεβενών σε όλα τα παιχνίδια των εθνικών κατηγοριών Θάνος Δημήτρης, Ανδρέας Καραλιόλιος, Κώστας Τσέτσιλας διέπρεψαν. Οι παρατηρητές διαιτησίας τους βαθμολόγησαν με άριστα δείγμα της ικανότητας των εν λόγω διαιτητών.
Επίσης οι βοηθοί διαιτητές Χαρίσης – Ρίγγος – Φαλτάκας έκαναν ομολογουμένως πολύ καλό παιχνίδι μην ξεχνούμε όμως και τους υπόλοιπους διαιτητές Πάνου – Δροβατζίκα – Στεφούλη και αρκετούς άλλους που μας διαφεύγουν.
Ο γρεβενιώτης Δημήτρης Τσακνάκης είναι ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Για πρώτη φορά ο γενικός αρχηγός είναι από τη Βόρεια Ελλάδα.

Κ.Μ.

Θεοδοσία Μάρκου: Φοιτήτρια και αθλήτρια

Η νεαρή αθλήτρια η οποία φοιτά στο 2ο έτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου πέτυχε μεγάλη διάκριση στον 9ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 6 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη αφού κατόρθωσε να καταλάβει τη 2η θέση στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων.
Η Θεοδοσία τίμησε δεόντως τον τόπο καταγωγής της, τον πρώην σύλλογό της, τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών αλλά και τους γονείς της. Πέραν τούτων η περί ου ο λόγος συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την επιστήμη και τον αθλητισμό.
Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για την νέα γενιά του τόπου μας αλλά και της σπουδάζουσας νεολαίας.
Και αυτοί που θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι δεν είναι άλλοι από τους γονείς της.
Θεοδοσία συγχαρητήρια από όλου μας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ