Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καθαρά και ξάστερα …

 

Καλές γιορτές φέτος αλλά σκοτεινά Χριστούγεννα!

Όταν υπάρχει τόσος πόνος, τόση δυστυχία, όταν έχουμε πολίτες στα όρια της επιβίωσης ,  άνεργους, άστεγους, ειδικά παιδιά που δεν  έχουν τα απαραίτητα, επιχειρήσεις να κλείνουν, νέους επιστήμονες να φεύγουν.

Και έχουμε τόσα σκληρά μέτρα …

Τελευταία με τον κύριο Υπουργό της Διοικητικής Απορίθμησης να προχωράει σε απολύσεις , τις οποίες τις ονόμασε διαθεσιμότητα, αυτός ο δήθεν ΄΄αριστερός΄΄ αλλά αποδείχθηκε άκρως συντηρητικός, διαλύοντας οικογένειες με υποχρεώσεις. Πρόκειται για ένα έγκλημα κατά των ανθρώπων …

Είναι οι ίδιοι που τους προσλάβανε τότε με τα κριτήρια που υπήρχαν φυσικά για τις ψήφους και μόνο. Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι μπήκανε άτομα στο Δημόσιο χωρίς να έχουν έστω και τα τυπικά προσόντα. Φυσικά όσοι είναι επίορκοι και όσοι προκαλούν την Κοινωνία με την συμπεριφορά τους να πάνε σπίτι χωρίς καμία διαδικασία. Δεν είναι όλοι όσοι εργάζονται στο Δημόσιο τεμπέληδες. Έχουν προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη της χώρας καθένας από τον τομέα του. Υπάρχουν άξιοι, φωτεινά παραδείγματα που δουλεύουν για το καλό της χώρας.

Δάσκαλοι και καθηγητές …

Νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό…

Αστυνομικοί και πυροσβέστες  …

Ο καθένας δίνει μία μάχη καθημερινά…

Προσωπικά, διαφωνώ με τις απολύσεις. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να βάλει φρένο σε αυτά τα σχέδια. Ας μην σηκώσει άλλο βάρος στην πλάτη του που δεν του ανήκει. Για να μην μπορέσουν να περάσουν τα σχέδια τους χρειάζεται καθημερινός αγώνας, αγώνας για την Δημοκρατία μας, αγώνας για να υπάρξει επιτέλους κοινωνική δικαιοσύνη που έλεγε και ο αείμνηστος αυτός ο μεγάλος Δημοκράτης Γιώργος Γεννηματάς.

Υστερόγραφο (1): Θα ήθελα να συγχαρώ τους εργαζόμενους στην πρόνοια που τιμώντας την θέση τους δουλεύουν αθόρυβα και έντιμα ανακουφίζοντας τον πόνο πολλών ανθρώπων. Επίσης, Το Δημοτικό Συμβούλιο που με την απόφαση τους και τις πράξεις του έγινε το κοινωνικό παντοπωλείο. Αξίζουν τα εύσημα όπως και στον Σύλλογο ΄΄ Ελπίδα΄΄

Υστερόγραφο (2): Προς τον κ. Αηδόνι, αυτόν τον κύριο βουλευτή αυτός ο οποίος νόμισε ότι ήτανε αηδόνι αλλά με αυτά που είπε και έπραξε μη σεβόμενος τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκε ότι ήτανε ένας μπούφος.

Νούσιας Ιωάννης

Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ