Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καθαρά και ξάστερα

Μετά από τόσους μήνες της Κυβέρνησης, έχουμε τα ίδια χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή για το λαό. Συνεχίζεται το Μνημόνιο με πιο σκληρά μέτρα και πάλι την πληρώνουν οι χαμηλές κοινωνικές τάξεις του λαού μας. Χωρίς καμία μέριμνα για τους πολίτες που τα βγάζουνε δύσκολα.

Με ανέργους να αυξάνονται, με επαγγελματίες να είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Προς όλα τα πολιτικά κόμματα. Ψηφίστε επιτέλους το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, απλώστε ένα κοινωνικό δείχτη και να ύπαρξη κοινωνική συνοχή διότι η έκρηξη πλησιάζει.

Βάλτε επιτέλους τέλος στην αγωνία του κόσμου, δώστε ελπίδα. Με επιθετική εξωτερική πολιτική για όλα τα ανοιχτά εθνικά θέματα.: Αιγαίο, εναέριος χώρος, οικονομικές θαλάσσιες ζώνες. Με ανοιχτό θέμα το Μακεδονικό χωρίς όμως γεωγραφικούς προσδιορισμούς και διάφορες ανοησίες που ακούμε. Απέναντι στο ψευτοκράτος των Σκοπίων.

Κύριοι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν χαρίζεται, αλλιώς εθνικά θα είστε επικίνδυνοι και θα κατηγορηθείτε για εσχάτη προδοσία. Επιθετική πολιτική για την κατεχόμενη Κύπρο που την προδώσανε οι σάπιοι και Γκραικύλοι της Χούντας. Να δοθεί άμεση λύση. Δώστε πόρους στις Περιφέρειες και ειδικά στους Δήμους για κοινωνικές δομές διότι έχουν άμεση επαφή με τον λαό και γνωρίζουν τα προβλήματα. Δεν μπορεί να έχουμε μαθητές σε ασιτία, ανθρώπους που δεν έχουν για τα καθημερινά, πολίτες στα όρια της επιβίωσης. Αν δεν μπορείτε δώστε την παραίτησή σας. Αν δεν μπορείτε αδειάστε μας την γωνιά, αλλιώς ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες. Υπάρχουν άξιοι να αναλάβουν την τύχη της Χώρας.

Η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε.

ΓΙΑΝΗΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ