Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ιστορική νίκη του Πυρσού που διατηρεί τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία (φωτορεπορτάζ)

Την έκπληξη της αγωνιστικής σημείωσε προχθές ο ΠΥΡΣΟΣ όπου παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε με 1-0 την πρωτοπόρο ΑΕΛ και ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα ισοπαλία 2-2 παραχώρησε η Τσαριτσάνη στον Καμπανιακό ο οποίος παραμένει στη δεύτερη θέση. Ξεχωρίζουν επίσης η εκτός έδρας νίκη του Οδυσσέα Κορδελιού επί του Θεσπρωτικού με 2-1 ενώ ο Κάστωρ συνέτριψε με 5-1 τον Ολυμπο Κέρκυρας. Η Πρέβεζα σε ένα εύκολο απόγευμα επικράτησε με 3-1 της Κατοριάς και την βάζει σε περιπέτειες.
Στα υπόλοιπα παιχνίδι ο Θεσπρωτός επικράτησε 1-0 του Εθνικού Φιλλιπιάδας, η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε με 1-0 απο την Δόξα Κρανούλας ενώ η Κοζάνη πήρε στα χαρτιά 3-0 καθώς η ομάδα του Τυληκράτη υποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Βγαλμένος από άλλη εποχή ο Πυρσός νίκησε με 1-0 την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Λάρισα και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία

Πυρσός- ΑΕΛ 1-01 2 3 4 5DSC00107 DSC00110 DSC00111 DSC00117 DSC00121DSC00123 DSC00127 DSC00128 DSC00129 DSC00130DSC00131 DSC00132 DSC00133 DSC00134 DSC00135 Καταγραφή


Ιστορική νίκη που διατηρεί τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία
Βγαλμένος από άλλες εποχές ο Πυρσός νίκησε με 1-0 την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΛ και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι πράσινοι απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπαιξαν στα ίσα την ιστορική ομάδα της Λάρισας σκορπίζοντας έτσι τον ενθουσιασμό στους 700 και πλέον φιλάθλους οι οποίοι στο τέλος τους χειροκρότησαν τόσο για την προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και για την απίστευτη και ιστορική αυτή νίκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα μόλις στο 6΄ο Στεφανίδης σούταρε από καλή θέση απελπιστικά άουτ. Στο 21΄ο Γκέτσιος έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό της Λάρισας, έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή της Λάρισας, πέρασε όμως ανεκμετάλλευτη. Στο 25΄ο Πυρσός ζήτησε πέναλτι σε σουτ του Χαραλαμπίδη μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Στο 47΄ο Κοσμίδης μπήκε στην περιοχή της Λάρισας πάσαρε στον Τζερεμέ αλλά ο αμυντικός πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Στο 55΄σέντρα Αραμπατζή στον Μπλέντι σουτ του τελευταίου απέκρουσαν οι αμυντικοί του Πυρσού.
Στο 72΄ο Μπλέντυ περνάει όσους βρίσκει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή των πρασίνων το σουτ όμως τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη και φτάνουμε στο 82΄διώξιμο του Σκέντου η μπάλα στην περιοχή της Λάρισας όπου ο Δούμας εκμεταλλευόμενος αδράνεια των αμυντικών της Λάρισας και πηδώντας πιο ψηλά από άλλους πετυχαίνει με κεφαλιά το 1-0 πανηγυρίζοντας έξαλα με τους φιλάθλους των πρασίνων να χειροκροτούν τον σκόρερ και τους ποδοσφαιριστές. Έτσι με την χρυσή αυτή νίκη ο Πυρσός έχει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Καλύτεροι παίκτες απο τον Πυρσό οι Σκέντος, Κοσμίδης Γ.Κυριακίδης- Δούμας και φυσικά χωρίς να υστερήσει κανείς. Κορυφαίος από την Λάρισα ο Μπλέντυ, παικταράς χωρίς όμως να μπορεί να βρει δύχτια αφού οι αμυντικοί του Πυρσού τον έκλεισαν τους διαδρόμους.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Κοσμίδης Γ., Κυριακίδης, Σκέντος, Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης (76’ Κοτσαντιζόγλου), Γκέτσιος, Τζερεμές (66΄ Σικαλόπουλος), Κοσμίδης Π. (76΄ Ελευθερίου), Μποζιάρης, Δούμας.
AEΛ: Σικαλιάς, Αραμπατζής (79΄Καρανίκας), Ρούσσης, Σιάκκας, Μήτσης, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης (59΄Πατινιώτης), Πλιάγκας (59΄Μπουσινάκης), Μπλέντι, Στεφανίδης, Γκούρτσας.
Κ.Μ
Μπάσκετ Γ Εθνική
Την ήττα γνώρισε προχθές ο ΠΡΩΤΕΑΣ στην Λάρισα από τον Αστέρα με σκορ 71-60, ήταν νέα ανώδυνη ήττα άλλωστε ο Πρωτέας οριστικοποίησε την παραμονή του στην κατηγορία και πέτυχε το στόχο του που είχε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Αστέρας Λάρισας παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία . Αξίζει επίσης να επισημάνουμε την πολύ κακή διαιτησία η οποία έσπρωχνε στην κυριολεξία την ομάδα της Λάρισας να φτάσει στη νίκη.

Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών στη Α κατηγορία.
Η πρωτοπόρος ομάδα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ επικράτησε εύκολα του ΑΣ Νεοχωρίου στο Νεοχώρι με 4-1 ενώ ο Κτηνοτροφικός Αστέρα ηττήθηκε στο γήπεδό του με 1-0 από τον ανεβασμένο τελευταία Καμβουνιακό.
Η ΑΕΠ επιβλήθηκε με 3-2 του ΑΟ Σειρήνα, ενώ η Δήμητρα συνέτριψε με 6-3 τον Κεραυνό Μεγάρου. Η ουραγός Κιβωτός γνώρισε ακόμη μία ήττα αυτήν την φορά από την Παλιουριά στο γήπεδό της με σκορ 2-1 και οδεύει προς την Β κατηγορία.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ