Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ικανοποιητική η κίνηση στην 39ηΔιεθνη Έκθεση Γούνας Καστοριάς

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ χαρακτηρίζει την κίνηση εμπορικών επισκεπτών  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  τις δυο πρώτες μέρες λειτουργιάς της 39η Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς που θα κλείσει τις πύλες της αύριο Δευτέρα 5 Μαΐου .

Ο κ. Καλλισθένης  είναι αισιόδοξος  ότι θα πραγματοποιηθούν  σημαντικές εμπορικές πράξεις  παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν  στον κλάδο της γουνοποιίας.

Εκπληκτική ήταν επίσης και η παρουσίαση της νέας μόδας που επικρατεί στον χώρο της γούνας  με το Gala που πραγματοποιήθηκε .

Από το Μιλάνο ως το Παρίσι και μέχρι την Νέα Υόρκη η επανεμφάνιση της Γούνας είναι γεγονός. Η Γούνα κυριαρχεί από το απόλυτο γουναρικό, ως αξεσουάρ, η ως τη στυλιστική λεπτομέρεια.  Η θριαμβευτική επιστροφή οφείλεται κατά πολύ στο γεγονός ότι η γούνα δεν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις παλιές κλασσικές αντιλήψεις. Στο βαρύ γουναρικό, έχει επιβληθεί ένα σύγχρονο στυλ το οποίο το κάνει πιο ευκολοφόρετο. Από είδος πολυτελείας για λίγους έγινε προσιτό σε όλους, καλύπτοντας τις προτιμήσεις και τα γούστα όλων των ηλικιών. Έτσι από ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που έβγαινε από την ντουλάπα μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις τώρα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Ακολουθώντας την διεθνή στυλιστική επιταγή και τις τάσεις της μόδας, που θέλουν την γούνα must και μοντέρνα, το FUR FASHION SHOW που παρουσίασε το βράδυ της πρώτης ημέρας λειτουργίας της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς ο φορέας διοργανωτής, Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς,  κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

 

 

Οι  δημιουργίες που παρουσιαστήκαν ήταν οι πιο μοδάτες γούνινες επιλογές συνδυασμένες με εμφανίσεις για όλες τις ώρες (casual το πρωί, σπορτίβ για τις απογευματινές  εξορμήσεις και εντυπωσιακούς συνδυασμούς για μια βραδινή έξοδο η μια επίσημη εμφάνιση). Παλτό, μπουφάν, φορέματα, τουαλέτες, μαγνήτιζαν τον φωτογραφικό φακό, αλλά και τα βλέμματα του κοινού, μεταφέροντας τους προσκεκλημένους μια χειμωνιάτικη διάθεση. Αντιμέτωποι με την κρίση και με την ανάγκη να υπηρετούν το όνειρο της μόδας οι σχεδιαστές δημιούργησαν ρούχα που βάζουν σε πειρασμό και τον κάθε δύσπιστο απέναντι στο προϊόν. Οι συλλογές δείχνουν την ωριμότητα του δημιουργού που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την γούνα ως πρωτότυπη υλη και να την μετατρέψει σε οποιοδήποτε.

Δώδεκα (12) συλλογές γούνας ανέπτυξαν τις ιστορίες τους κάθε μια με το δικό της στυλ και κάθε μια έχοντας τον δικό της ρόλο στην πασαρέλα ως ξεχωριστό και συνάμα ως ενιαίο κομμάτι της συλλογής. Οι γούνινες δημιουργίες συνδυάστηκαν άψογα με επώνυμα ρούχα και δερμάτινα αξεσουάρ. Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι ακόλουθες :

ORESTIAS S.A.

MS MOUSIOSFURS

DIOS FURS

NEVRIS FURS

C.P.L.

LAZAROU & VASSOU

VITO PONTI

IMPERIA FURS & LEATHER

SARIGIANNI FUR FASHION

KONSTANTINOU FURS

CASSIANI FUR COLLECTION

OBSESSION FURS

 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Ηρακλής Καλλισθένης αναφερόμενος στην δυναμική της φετινής διοργάνωσης επεσήμανε πως η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς μπορεί να γίνει ξανά αιχμή του δόρατος της Ελληνικής και Διεθνούς Οικονομίας αρκεί να υπάρχει πάντα η ίδια συνεργασία και ομοψυχία για τα υπάρχουν τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα για τον κλάδο.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ