Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Θα…googlΑΡΕΙΣ..σίγουρα!! 12 εφαρμογές της GOOGLE που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης, GOOGLE, δέχεται ημερησίως εκατομμύρια «κλικαρίσματα» από χρήστες του διαδικτύου. Λίγοι όμως είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν όλες τις χρήσεις της.
Από τις 12 παρακάτω λειτουργίες της σίγουρα κάποιοι δεν τα έχουμε ξανακούσει!!
1. Αριθμομηχανή: Η λειτουργία της αριθμομηχανής της google δεν βασίζεται μόνο στις βασικές έννοιες μπορεί για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει λογάριθμους και γνωρίζει πολλές σταθερές.
2. Αναζήτηση με τη λέξη κλειδί «τοποθεσία»: Όταν αναζητήσεις κάποια τοποθεσία βάζοντας τη λέξη «site» το αποτέλεσμα θα είναι ένα. Αυτό μόνο που ζήτησες!

3. Μετατροπές: Είναι σε θέση να κάνει συναλλαγματικές μετατροπές και μετατροπές μονάδων.
4. Ζώνη ώρας : Αναζήτηση με «χρόνο» » και θα πάρετε την τοπική ώρα καθώς και τη ζώνη ώρας.
5. Μετάφραση: Ένας γρήγορος τρόπος για να μεταφράσετε ξένες λέξεις είναι να πληκτρολογήσετε «μετάφραση»
6. Αναζήτηση συγκεκριμένου τύπου αρχεία: Αν γνωρίζετε ότι ψάχνετε για ένα αρχείο PDF ή ένα αρχείο Word, μπορείτε να ψάξετε για συγκεκριμένους τύπους αρχείων, πληκτρολογώντας «search term» αρχείων: « pdf» ή «sear»
7. Έλεγχος για την κατάσταση πτήσης: Εάν πληκτρολογήσετε τον αριθμό της πτήσης, το πρώτο αποτέλεσμα είναι τα στοιχεία της πτήσης και την κατάστασή του. Έτσι, για παράδειγμα, πληκτρολογώντας BA 335 αποκαλύπτει ότι η πτήση της British Airways 335 αναχωρεί από Παρίσι στις 15.45 σήμερα και φτάνει στο Heathrow Terminal 5 στις 15.48 τοπική ώρα.
8. Τοπικές προβολές ταινιών: Αναζήτηση για προβολές ταινιών στην περιοχή σας, πληκτρολογώντας «ταινίες» ακολουθούμενη από τον ταχυδρομικό κώδικα σας.
9. Προβλέψεις καιρού: Πληκτρολογήστε το όνομα μιας πόλης και η Google θα σας πει τον καιρό σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων της βροχής, την υγρασία και την αιολική ενέργεια, καθώς και την πρόβλεψη για την επόμενη εβδομάδα.
10. Εξαίρεση άσχετων αποτελεσμάτων: Όταν εισάγετε έναν όρο αναζήτησης που έχει μια δεύτερη έννοια, ή μια στενή σχέση με κάτι άλλο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τα αποτελέσματα που θέλετε. Εξαιρούμε λοιπόν τα άσχετα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το σημάδι «-».
11. Δημόσια δεδομένα: Για να δείτε τον πληθυσμό και τα ποσοστά ανεργίας σε διάφορες πόλεις και νομούς, πληκτρολογήστε «πληθυσμός» ή «ποσοστό ανεργίας», ακολουθούμενοι από την τοποθεσία.
12. Αναζητήσεις που έχουν σχέση μεταξύ τους: Για να αναζητήσετε ιστοσελίδες που έχουν παρόμοιο περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη περιοχή, πληκτρολογήστε «σχετικά:” ακολουθούμενη από την διεύθυνση της ιστοσελίδας στο πλαίσιο αναζήτησης Google. Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας «που σχετίζονται με: telegraph.co.uk» δίνει μια λίστα με άλλες ιστοσελίδες βρετανικής εφημερίδας.

13. Ορισμός: Λειτουργία του λεξικού της Google σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε τον «καθορισμό». Έτσι, η αναζήτηση για τον καθορισμό: discombobulated εξηγεί ότι είναι η παθητική μετοχή, παρελθοντικού χρόνου της discombobulate, που σημαίνει «σύγχυση».

 

http://www.athensmagazine.gr
ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2013/10/googl-12-google.html#ixzz2ge1MUwGx

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ