Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΝΤΑΒΑΣ

Ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παρουσίας του στο Νομό Γρεβενών, λόγω της μη συμμετοχής του στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής των Ελλήνων, ανέπτυξε τις παρακάτω δραστηριότητες.

 

 

Την Πέμπτη 12/8 επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Ταξιάρχη και της Κιβωτού όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα τρέχοντα πολιτικά και τοπικά ζητήματα. Το βράδυ συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Γεωργίου.

Την Παρασκευή 13/8 το πρωί δέχτηκε φορείς και πολίτες στο γραφείο του και συναντήθηκε με τον αστροφυσικό κ. Αθανάσιο Οικονόμου με τον οποίο συζήτησαν την πορεία του Αστεροσκοπείου στον Όρλιακα.

Το βράδυ επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ζιάκα, Πολυνερίου, Αλατόπετρας, Πανοράματος όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τοπικά ζητήματα ενώ το βράδυ συμμετείχε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάβδας.

Το Σάββατο 14/8  το πρωί, επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πριονίων, Καλλιθέας ,Κρανιάς και Κηπουριού και συζήτησε τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων.

Το βράδυ επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πηγαδίτσας, Μαυραναίων και Νησίου, που πανηγύριζαν.

Την Κυριακή 15/8 το πρωί εκκλησιάστηκε στην Αβδέλλα και συμμετείχε στις εκδηλώσεις του χωριού ενώ  στη συνέχεια επισκέφτηκε το Περιβόλι και αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους.

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφτηκε τα χωριά που πανηγύριζαν Σπήλαιο, Φιλιππαίους και Βατόλακκο.

Τη Δευτέρα 16/8 εκκλησιάστηκε στη Σαμαρίνα και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις ,στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Σμίξη.

Την Τρίτη 17/8 είχε επαφές στο γραφείο με φορείς των Γρεβενών.

Την Τετάρτη 18/8 το πρωί είχε συνάντηση στην Περιφέρεια με το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Κίρκο παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Νούτσου  και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας για την ένταξη στο ΕΣΠΑ  των έργων:  “Λαογραφικό Μουσείο, Πνευματική Αποκομιδή  Απορριμμάτων, Δημοτική Πινακοθήκη Γρεβενών”.

Ο κ. Χαντάβας θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για την Αθήνα, καθώς μετέχει στο δεύτερο θερινό τμήμα της Βουλής των Ελλήνων, το οποίο ξεκινά τις εργασίες του την προσεχή εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ