Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η Συνεταιριστική τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε την αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου

Η  Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου, ξεκίνησε ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την εκτενέστερη ενημέρωση τους και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης και συμβολής τους στην προσπάθεια αυτή.

Παράλληλα δόθηκε την Τρίτη 12-11-2013 στο ξενοδοχείο Αλιάκμων στην Κοζάνη συνέντευξη τύπου  από τον πρόεδρο Δ.Σ. κο Αποστολίδη Ιωάννη, τα μέλη του  Δ.Σ. και τον Γενικό Διευθυντή κο Νέστορα Παναγιώτη. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις εξελίξεις και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται πλέον στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, οι οποίες καθιστούν την παρουσία των ισχυρών τοπικών Τραπεζών ακόμα πιο αναγκαία και ουσιαστική. Επισήμανε ότι στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται η Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας, μέσω της οποίας επιδιώκεται η ενίσχυση των κεφαλαίων της και της θέσης της στην τοπική αγορά, με στόχο τη δημιουργία νέων προοπτικών για την οικονομία και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ Δακής Γεώργιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Βρυζίδου Παρασκευή πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Εορδαίας, Καραπάτσιος Ευάγγελος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Κοζάνης,  και  Δαϊρούσης Δημήτριος Πρόεδρος ΣΥΦΦΑΣΔΥΝ.

Όλοι τους τόνισαν την αναγκαιότητα και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθειά της Τράπεζας και πρότειναν ο καθένας ενέργειες και δράσεις, για την έμπρακτη στήριξη και συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, που αφορά όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα έγινε η παρουσίαση το προϊόντος FARMAσυν ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των φαρμακείων της Περιφέρειας μας.

Το εξαιρετικό κλίμα της συνάντησης και ο γόνιμος διάλογος που πραγματοποιήθηκε επιβεβαιώνει τους στενούς δεσμούς όλων των παραγωγικών φορέων της Δυτικής Μακεδονίας με την Τράπεζα μας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ