Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η πορεία του Πυρσού, ο υποβιβασμός για τα Αεράτα και η … μοίρα των προπονητών

Το παρόν στον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στο Νεοχώρι-Αμυγδαλιά έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης  Γιώργος Δασταμάνης όπου παρέα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο, τον αντιπρόεδρο Ρίζο Δημήτρη, τον ταμία Τσουκαλά Κώστα και Δούμα Παναγιώτη παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το παιχνίδι.

 

Διαιτητής στον αγώνα Παναχαική –Καλλιθέα 0-1 την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος που σε ακόμη ένα παιχνίδι έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας. Η βαθμολογία υψηλή από τον παρατηρητή διαιτησίας.

 

Άτυχος ο δικός μας Άκης Γεωργίου που αγωνίζεται στον Ηρακλή , στο προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι επί του Πιερικού , ο οποίος πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση , έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ αλλά αυτό που μετράει όμως ήταν η νίκη της ομάδας του.

 

Θετική κρίνεται η παρουσία του Πυρσού στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής καθώς οι πράσινοι πέτυχαν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος, από την παρουσία του στη νέα Γ΄ Εθνική και πλέον κάνουν σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Από τα καλύτερα ταλέντα του νομού μας είναι ο παίκτης της Δεσκάτης Λιούρας Μιχαήλ που αγωνίζεται στο κέντρο. Ο περιφερειακός προπονητής Βασιλείου εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του 15χρονου ποδοσφαιριστή.

 

Παρελθόν αποτελεί  από την ομάδα Ηρακλή Ψαχνών ο Γρεβενιώτης Γιώργος Βαζάκας φέρει ευθύνες για την πορεία της ομάδας της Εύβοιας.

 

Ο Βαζάκας όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ψαχνών, ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κατόρθωσε και την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας , με δύο ήττες όμως τον απέλυσαν.

 

Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών, όταν οι παράγοντες δεν είναι σοβαροί  και δε  στηρίζουν τους προπονητές στις δύσκολες στιγμές.

 

Τελευταία αγωνιστική έχουνε την Κυριακή για το περιφερειακό πρωτάθλημα, ο Πυρσός αγωνίζεται στην Κοζάνη  και την ομώνυμη ομάδα, και τα Αεράτα τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αφού έχουν ρεπό.

 

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στις ομάδες Νεοχώρι και Αμυγδαλιά για το παιχνίδι μπαράζ  που διεξήχθη στο πανέμορφο γήπεδο του Νεοχωρίου και κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα στα πέναλτι που επικράτησε το Νεοχώρι με 3-0.

 

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις, που αποζημίωσε  τους τριακόσιους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Νεοχωρίου.

 

Άριστη επίσης ήταν η διαιτησία του Κοζανίτη  κ. Κουμτσίδη, που μαζί με τους βοηθούς του έζησαν ρεσιτάλ διαιτησίας.

 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πυρσού Μπόλης Δημήτρης αγωνίζεται, στην ομάδα του Νεοχωρίου και με το γιο του Στέλιο, που ήταν από τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και πανηγύρισαν την άνοδο του Νεοχωρίου στην Α΄ κατηγορία.

 

Θετικό κρίνεται το ντεμπούτο του προπονητή Νεοχωρίου Ανδρέα Κύρκου , αφού η ομάδα ανέβηκε στην Α κατηγορία , στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας.

 

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον βόρειο όμιλο της Γ Εθνικής βρίσκεται  από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, Απόλλων Καλαμαριάς.

 

Αισθητή η απουσία του 15χρονου αριστερού μπακ Γιάννη Σαμαρά της ομάδας του Νεοχωρίου από τον προχθεσινό αγώνα μπαράζ Νεοχώρι – Αμυγδαλιά.

 

Δύο πανέμορφα τέρματα σημείωσε ο 14χρονος Στέργιος Πιπέργιας του Κτηνοτροφικού Αστέρα στον αγώνα Κτηνοτροφικού Αστέρα – Σειρήνας.

Πολύ νωρίς τελειώσανε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Δ Εθνικής , αφού διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Πάντα τελειώνανε τον μήνα Μάιο, όμως οι ομάδες φέτος ήταν έντεκα.

 

Τα Αεράτα τερματίσανε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι η χρονιά θα λέγαμε ήταν αποτυχημένη αφού η ομάδα υποβιβάστηκε κιόλας.

 

Στην πόλη βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Μπέρτος, φιλοξενούμενος του Προέδρου της ΕΠΣ Γεώργιου Κοσματόπουλου.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Φινάλε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στον τρίτο όμιλο έχουμε την Κυριακή. Επτά ομάδες παρέμειναν στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστούν στην ενοποιημένη κατηγορία Γ΄ και Δ΄ Εθνική και είναι η Κοζάνη-Νάουσα-Λευκάδια-Νεοκαισάρεια-ΕΑΠαύλου-Πυρσός-Κάστωρ, ενώ οι Αλεξάνδρεια-Άργος-Μακεδονικός Κοζάνης-Αεράτα υποβιβάζονται. Την Κυριακή έχουμε τα εξής παιχνίδια : Λευκάδια-Άργος, Κάστωρ-ΕΑΠ, και Κοζάνη-Πυρσός., ο οποίος μεταβαίνει στην Κοζάνη χωρίς αγωνιστική προβλήματα και θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

 

Το πρόγραμμα 31-3-2013

 

Λευκάδια-Άργος

Κοζάνη-Πυρσός

Νεοκαισάρεια-ΕΑΠαύλου

Αλεξάνδρεια-Νάουσα

Κάστωρ-Μακεδονικός Κοζάνης

Ρεπό Αεράτα

 

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

 

Τελειώνει την Κυριακή και το πρωτάθλημα της κατηγορίας της ΕΠΣ, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Καμβουνιακός Δεσκάτης όπου θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ενοποιημένη Γ΄ Δ΄ Εθνική. Στη Β΄ κατηγορία υποβιβάζεται η Ποντινή.

Το Σάββατο έχουμε τις εξής αναμετρήσεις :

ΑΕ Ποντίων-Δήμητρα

Μέγαρο-Κιβωτός

Κτηνοτροφικός Αστέρας-Καρπερό

Δεσκάτη-Σειρήνα

Παλιουριά-Ποντινή

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ