Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η μπάλα «τιμώρησε» σκληρά τον Κτηνοτροφικό Αστέρα – Εύκολα πέρασαν Αεράτα, Καρπερό – Πολύτιμη ανατροπή από Μέγαρο

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΕΓΑΡΟ 3-3: Η μπάλα «τιμώρησε» σκληρά τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, που προηγήθηκε 3-1, είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως το Μέγαρο δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε. Χαρακτηριστικό της συνάντησης ότι όλα τα τέρματα σημειώθηκαν με σουτ έξω από την περιοχή. Η επιτυχία των φιλοξενούμενων αποκτά περαιτέρω σημασία, με δεδομένο ότι έπαιξαν χωρίς τερματοφύλακα. Για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα σκόραραν οι Χρήστος Σιούλας (στο 30΄, με διαγώνιο σουτ, έπειτα από ασίστ του Βλάχου), Γιάννης Γεωργίου (στο 55΄, με «κεραυνό» από τα 35 μέτρα) και Δημήτρης Βλάχος (στο 58΄). Για τον Κεραυνό δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Μήττας, σκοράροντας κατά της παλιάς του ομάδας (στο 32΄ με φοβερό σουτ και στο 80΄ αφού έφυγε μόνος μπροστά), το άλλο ο Λάμπρος Χρυσής (στο 75΄ πλάσαρε από πολύ μακριά τον τερματοφύλακα). Πολλές ευκαιρίες έχασε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποκορύφωμα το κάθετο δοκάρι σε πλασέ του Σούλα (85΄). Καλός ο διαιτητής Πάνος (Χαραλαμπίδης, Σιούμπουρα).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσομπλίκας, Τζάγκας, Γεωργίου, ΒΑΝΔΗΣ, Παπαστεργίου, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, Παπαϊωάννου (65΄ Τερζής), ΣΟΥΛΑΣ, Ξάνθος (50΄ Τσιάρας), Βλάχος.

ΜΕΓΑΡΟ: Ντεμάι, ΣΚΟΔΡΑΣ, Κακαφίκας, Τσοπλής, Χαχάμης, Κ. Δρόσος (60΄ Τσιτσιπάς), Βασιλόπουλος, Βαρβάτος (57΄ Δ. Δρόσος), ΜΗΤΤΑΣ, ΧΡΥΣΗΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-4: Παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά, τα Γρεβενά Αεράτα πέρασαν δίκαια από τον Βατόλακκο. Οι πρωτοπόροι είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, τους Αχιλλέα Κουρέλα (στο 44΄, με ατομική ενέργεια και πλασέ), Μάριο Κατσαντώνη (στο 52΄ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπαλοδήμου), Θωμά Λάλλο (στο 68΄, με σουτ έξω από την περιοχή), Χρήστο Καλαϊτζίδη (στο 85΄, με πλασέ). Καλή η διαιτησία της Ελευθεριάδου (Θάνος, Γκόλιας).

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Οκουτσίδης (74΄ Στεργιούλας), Κοτενίδης, Ντοβατζίδης, ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Ντενίς, Παπαδόπουλος (60΄ Ζούρτος), ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, Ζολώτας, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Κυρατζής (80΄ Πετκανάς), ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κατσαντώνης, Λάλλος, Ίττης, Δημόπουλος, Αποστολίδης, Μπαλοδήμος, ΚΟΥΡΕΛΑΣ, Καλαϊτζίδης.

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΚΑΡΠΕΡΟ 1-5: Σαφώς ανώτερος ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Παλιουριά. Στο 6΄ ο Δούμας και στο 17΄ ο Χριστοδούλου έκαναν το 0-2, στο 40΄ ήρθε το τρίτο γκολ από τον Πρόδρομο Τεντόγλου. Στο 65΄ με αυτογκόλ του Μπαλάφα και στο 75΄ με τον Κούτουλα έγινε το 0-5, το «γκολ της τιμής» για τη Δόξα πέτυχε στο 88΄ ο Παπαχρήστου. Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Τσέτσιλα (Ράτζας, Ρότσικας). Στο 51΄ ο Κυρακλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Σαμαρά.

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Δουβετζίδης, Σαμαράς, Κερασίδης, Ασλανίδης, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μπαλάφας, Κ. Αμπατζιάδης, Ι. Αμπατζιάδης (60΄ Ζιανός), Σωτήρης, Τεντόγλου (42΄ Τσούγκος), Παπαχρήστος.

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρακλίδης, Παπαδόπουλος (74΄ Αλίου), Σ. Κατσικάς, Παπαγεωργόπουλος, Λάμαρης, Δούμας (77΄ Α. Κατσικάς), Ρότσι, Χριστοδούλου (46΄ Παπατσάνης), Παπαγεωργίου, ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ