ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η μοίρα των προπονητών στην Ελλάδα, η απομάκρυνση του Γεωργιάδη και η επιστροφή Τσούκλη

Ακούσαμε προχθές σε συνέντευξη τον πρώην Δημάρχου  Δημοσθένη Κουπτσίδη να δηλώνει ότι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Δασταμάνης πρέπει να τοποθετήσει το ταρτάν διότι όλα είναι έτοιμα.

 

Εμείς ρωτάμε γιατί δεν το ολοκληρώσει  το έργο ο κ. Κουπτσίδης  επί Δημαρχίας του παρότι το εξήγγειλε προεκλογικά το 2010 και γιατί δεν συνεργάστηκε με την Περιφέρεια η οποία διέθετε τα χρήματα  ώστε να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση;

 

Ελπίζουμε όμως ότι κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση ταρταν στο ΔΑΚ και επιτέλους οι αθλητές και αθλήτριες στίβου να προπονούνται υπό νορμάλ συνθήκες.

 

Τώρα απορούμε, οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές τις δεκαετίες 1980- 1990- 2000 τι κάνανε δεν το γνωρίζουμε.

 

Τους παράγοντες που βάζουν χρήματα για τον αθλητισμό πρέπει να τους προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού και να τους σεβόμαστε.

 

Όπως παλαιότερα ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ο οποίος επένδυσε στον Πυρσό βάζοντας χρήματα που κανείς στην ιστορία της ομάδας δεν επένδυσε  όσα ο κ. Παπαϊωάννου, δυστυχώς όμως δεν εκτιμήθηκε δεόντως από ορισμένους τοπικούς φορείς.

 

Όπως και ο Δημήτρης Πατσιούρης ο οποίος στο χρονικά διάστημα που βρίσκεται  στην ομάδα έχει επενδύσει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό κρατώντας την φλόγα του Πυρσού ζωντανή, δεν συγκρίνεται  όμως με τον πρώην   Πρόεδρο κ. Παπαϊωάννου .

 

Ο Δημήτρης Πατσιούρης είναι ένας εξαίρετο οικογενειάρχης με δύο παιδιά επιστήμονες τα οποία φοιτούν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και το κυριότερο είναι Γρεβενιώτης και πονάει τον τόπο του. Ο Πατσιούρης κατάγεται και διαμένει στα Πριόνια και η σύζυγος του είναι από το Κηπουρειό.

 

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ εκεί όπου η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών ο Πυρσός αγωνίζεται με τον Ρήγα Φεραίο μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα.

 

Με νίκη της ομάδας όλα θα αλλάξουν και το κλίμα ηττοπάθειας θα απομακρυνθεί, πρέπει όμως όλοι μας να βοηθήσουμε την ομάδα και ας αφήσουμε τις αρνητικές κριτικές.

 

Στενοχωρημένος είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης με την λύση της συνεργασίας με τον Πυρσό όπου δεν τον άφησαν να προσφέρει όσα μπορούσε.

 

Αυτήν είναι η μοίρα των προπονητών εδώ στην Ελλάδα, δεν υπάρχει όμως και η κατάλληλη σοβαρότητα από τους παράγοντες οι οποίοι θέλουν γρήγορα αποτελέσματα.

 

Ελπίζουμε το τεχνικό δίδυμο Βάλης – Τσούκλη να επαναφέρουν την ηρεμία κα την γαλήνη που χρειάζεται η ομάδα μας.

 

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε προχθές το νέο τεχνικό δίδυμο του Πυρσού  Βάλης – Τσούκλη  με τον δεύτερο να γνωρίζει την ομάδα και φυσικά τους παίκτες.

 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο κ. Βάλης διαθέτει όλα τα πτυχία που απαιτούνται από την ΕΠΟ, πρόκειται για έναν προικισμένο και εργασιομανή προπονητή και το κυριότερο άριστο χαρακτήρα.

 

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής με την ομάδα του Πρωτέα  να αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας την φιλόδοξη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης.

 

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Γρεβενών έχουμε το Σαββατοκύριακο. Εκεί θα δεσπόζει το Σαββατιάτικο ντέρμπι των Χασίων, ανάμεσα στον ΑΓΟ Δήμητρας και τον Άρη Καρπερού, ένα παιχνίδι πόλος έλξης των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής.

Κ.Μ

 

 ΠΥΡΣΟΣ – Ρήγας Φεραίος την Κυριακή στο ΔΑΚ μονόδρομος η νίκη

Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του δίνει την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ στο ΔΑΚ. Αντιμετωπίζει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ λόγω του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού στον αγώνα με τον Ηρόδοτο τον Ρήγα Φεραίο. Ένα παιχνίδι που οι πράσινοι επιζητούν το πρώτο τρίποντο κόντρα στην δυνατή βολιώτικη ομάδα.

Με νέα τεχνική ηγεσία ο ΠΥΡΣΟΣ και με την βοήθεια των φιλάθλων οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν το  βροντερό παρών και με την τύχη με το μέρος τους. Ελπίζουμε να σπάσει το ρόδι και να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε προχθές το νέο τεχνικό δίδυμο του ΠΥΡΣΟΥ Βέλη – Τσούκλη οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Προβλήματα τραυματισμού η ομάδα αντιμετωπίζει μόνο με τον  Θωμά Λάλλο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού διδύμου.

Δηλώσεις για το κυριακάτικο παιχνίδι έκανε στην «Ε» ο Δημήτρης Τσιάτσιος είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς διαθέτουμε μία δυνατή και ποιοτική ομάδα και με την βοήθεια των φιλάθλων οι οποίοι θα είναι ο δωδέκατος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε όσο για τους συμπαίκτες μου θα ματώσουνε στο γήπεδο ώστε να χαροποιήσουμε τους φιλάθλους οι οποίοι θα αισθανθούν περήφανοι για μας.

 

Μπάσκετ

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή στο μπάσκετ Γ Εθνικής με το καμάρι του Νομού μας τον ΠΡΩΤΕΑ να αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλη μας την δυνατή ομαδα του Ηρακλή Κοζάνης όπου έχει στο ρόστερ της τρεις παίκτες της Α1 τους Γιαννούλη, Γιανουζάκο και Κεκέλη.

Αυτό όμως δεν φοβίζει τους παίκτες του ΠΡΩΤΕΑ αντίθετα τους ντοπάρει και με την παρουσία των φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες του ΔΑΚ θα πετύχουν την νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά προβλήματα ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης δεν αντιμετωπίζει και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Τέλος το Σάββατο η εφηβική ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα Αι Γιώργη και την Κυριακή οι παίδες θα παίζουν επίσης με την αντίστοιχη ομάδα του Αι Γιώργη.

 

ΠΡΩΤΕΑΣ – Ηρακλής Κοζάνης

Μελίκη – Καρδίτσα

Βόνιτσα – ΑΕ Λάρισας

Βόλος – Νίκη Βόλου

Σιάτιστα – Αιολος Αστακού

Καστοριά – Πανεδεσαϊκός

Διόσκουροι Κοζάνης – Αγρίνιο

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ