Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η κατάρα των χαμένων πέναλτι και οι πολυσυζητημένες εργασίες για το κολυμβητήριο Γρεβενών

Ρεπό έχει την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Πυρσού . Ευκαιρία λοιπόν να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων. Ελπίζουμε όμως να μην κερδίσει ο Παναργειακός στην Κοζάνη , όπου αγωνίζεται με τον Μακεδονικό.

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς όπου προχθές στο γήπεδο του επιβλήθηκε του Κορδελιού με 1-0. Αγχώδη νίκη για την ομάδα του Παντζιαρά που παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, νοιώθει όμως την ανάσα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Παρότι είχε καλή αγωνιστική παρουσία, προχθές Κυριακή, στον αγώνα με το Αργος στο Αργος , ο Πρωτέας γνώρισε την ήττα με 62-60. Οι διοικούντες του Πρωτέα , ο τεχνικός και οι μπασκετμπολίστες δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα, παρά την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα του.

Στην ομάδα της Δήμητρας αγωνίζεται ο τερματοφύλακας Πουλάκης, ο οποίος διέπρεψε στην Β΄ και Γ ΄  Εθνική. Ένας γκολκίπερ αξιόλογος που δεν κατόρθωσαν οι διοικούντες του Πυρσού να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Γρεβενών ώστε να λειτουργήσει τον Μάιο , αν είναι έτσι γιατί δεν ξεκίνησαν οι εργασίες τα προηγούμενα χρόνια , ώστε να μην κλείσει το κολυμβητήριο και να χρειαστεί οι αθλητές του Συλλόγου Μεγάλου Αλεξάνδρου να μεταβαίνουν για προπονήσεις στην Πτολεμαΐδα.

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η ομάδα της Αλεξάνδρειας , όπου προχθές παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας με  βολές προς τους τοπικούς άρχοντες για το ότι δεν βοήθησαν καθόλου οικονομικά την ομάδα.

Ελπίζουμε με την νέα αγωνιστική περίοδο , η ομάδα του Πυρσού να παρουσιαστεί πιο δυνατή , με στόχους , όνειρα και φιλοδοξίες . Πρέπει οι νυν διοικούντες να δούνε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά  και να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι . Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.

Ακόμη μία επιτυχημένη διαιτησία προσέθεσε στο ενεργητικό του, ο διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών Θάνος Δημήτρης , που διαιτήτευσε στον αγώνα Ξάνθης – Βέροιας 0-2 όπου όλοι του έδωσαν συγχαρητήρια.

Δεν τα κατάφεραν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βασιλική Ζωγράφου και Κυριακή Μάρκου , οι οποίες συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα , ώστε να πετύχουν κάποια διάκριση.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι του Αρη δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αλέξης Καραγιάννης. Προφανώς ο Γιάννης Μιχαλίτσιος έχει άλλα στο μυαλό του. Μιλάμε για το παιχνίδι Ολυμπιακού – Αρη 2-0.

Την ήττα γνώρισε προχθές η γυναικεία ομάδα του βόλει γυναικών του γυμναστικού συλλόγου από την αντίστοιχη ομάδα της Έδεσσας με 3-2 σετ.

Δεν διεξήχθησαν προχθές το Σαββατοκύριακο παιχνίδια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών λόγω του καιρού , διότι αρκετά γήπεδα, όπως της Καληράχης, κ.ά. ήταν καλυμμένα από χιόνι.

Ακόμη ένα χαμένο πέναλτι για την ομάδα των Αεράτα. Μιλάμε για το προχθεσινό παιχνίδι Αεράτα – Νεοκαισάρεια, που έληξε 0-2. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νασιόπουλος ο οποίος και στο παρελθόν αστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα, μάλλον πρέπει να κάνει ειδική προπόνηση για τα πέναλτι ο Νίκος Μπαλοδήμος.

Διαιτητές στον αγώνα Αλεξάνδρεια – ΕΑ Παύλου 1-5, ήταν οι Καραλιίλιος , Στεφούλης, Ρίγγος, της ΕΠΣ Γρεβενών όπου αρίστευσαν.

Άτυχος στάθηκε προχθές ο Ηρακλής Ψαχνών όπου γνώρισε την ήττα στο 92΄από τον Εργοτέλη στην Κρήτη, προπονητής στην ομάδα της Εύβοιας είναι ο Γιώργος Βαζάκας.

 

Πυρσός

Δεν κατάφερε προχθές ο Πυρσός στην Καστοριά να αποφύγει την ήττα από τον Κάστωρ, όπου ηττήθηκε με 1-0. Οι πράσινοι αδικούνται από το σκορ διότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες   δεν μπόρεσαν όμως να τις εκμεταλλευτούν με αποκορύφωμα φυσικά το δοκάρι του Δούμα κοντά στο 80΄. Αλλά αυτό που μετράει όμως είναι η ήττα και αυτό θα γράψει ιστορία. Την Κυριακή οι πράσινοι έχουν ρεπό . Ο Πυρσός όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή στην κατηγορία , αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν , και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού . Τέλος αξίζει    να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι στον αγώνα με τον Κάστωρ αγωνίστηκαν με ρεις απουσίες , Κοσμίδης – Κοτσατίσογλου  – Καραγιάννης.

Γρεβενά  Αεράτα

Η κατάρα των χαμένων πέναλτι ξαναχτύπησε την ομάδα των Αεράτα , προχθές στον αγώνα με την Νεοκαισάρεια ο Νασιόπουλος αστόχησε και πάλι από την άσπρη βούλα. Αν σκοράριζε πιθανόν το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Τα Αεράτα είχαν καλή παρουσία στο εν λόγω παιχνίδι αλλά όμως δέχτηκαν το πικρό ποτήρι της ήττας. Στο στρατόπεδο των Αεράτα κρατούν μόνο την καλή αγωνιστική παρουσία από το παιχνίδι με την Κατερινιώτικη ομάδα , χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λάλλου: είμασταν άτυχοι στο προχθεσινό παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες , πέναλτι, είμαστε στεναχωρημένοι αλλά βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ