AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Η “ΕΛΠΙΔΑ” συγχαίρει και ευχαριστεί

Στα  Γρεβενά επέστρεψε ο Γιώργος  Δημητριάδης  μετά πεζοπορία  150 χλμ, με συντρόφους το Σπύρο και την Ελένη και αφού διέσχισαν την ορεινή περιοχή την Γρεβενών και των Ιωαννίνων, της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Ο Γιώργος επέστρεψε κουρασμένος αλλά ικανοποιημένος.

Έκανε το όραμα του πραγματικότητα, περπάτησε ίσως στα βήματα του Αγίου Γεωργίου του Φουστανελά εκ Τσουρχλίου.

Ξεκίνησαν από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του ομώνυμου Χωριού, πήραν τις ευχές του Αγίου, πεζοπόρησαν σε μονοπάτια και δρόμους, γεύτηκαν τη ζεστή και απαράμιλλη φιλοξενία των περήφανων ορεσίβιων κατοίκων της Πίνδου και ολοκλήρωσαν με το προσκύνημα  στο σπίτι του Αγίου Γεωργίου στα Ιωάννινα.

Η ¨ΕΛΠΙΔΑ¨  Γρεβενών  εκφράζει στον Εθελοντή της  Γιώργο  Δημητριάδη ευχαριστίες από καρδιάς γιατί μαζί με τον Άγιο Γεώργιο πήρε μαζί του και το περιστέρι της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨ .

Εύχεται δε στο Γιώργο να κάνει Θεσμό τη διαδρομή του Αγίου Γεωργίου και να μυήσει και άλλους συντρόφους για να περπατήσουν μαζί στο μονοπάτι του Αγίου.

Για το Δ.Σ. της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨
η Πρόεδρος
Ευαγγελία  Μπόγκια

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015