Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η «Αθηνά» έκανε … λίφτιγκ για καλύτερα αποτελέσματα

Την ώρα που ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μιλούσε για «εθνική υπόθεση πέρα από κομματικές  γραμμές» με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά», κάποια… πλατώματα του οδηγούν  σε διορθώσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε νέο σχέδιο «Αθηνά», διορθωμένο ως πρς το ΤΕΙ Λάρισας, ενώ μικρές αλλαγές υπάρχουν κι αλλού. Πρόκειται για το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Καρδίτσας, το οποίο με το νέο – και πιθανότατα όχι τελικό- σχέδιο «Αθηνά» απορροφάται από τα Τμήματα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου και Δασοπονίας και Διαχείρισης Καρπενησίου! Ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε σε απορρόφηση μόνο από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου Επίπλου στην Καρδίτσα. Με αφορμή τη νέα αλλαγή, ο πρόεδρος του Τμήματος Δασοπονίας Καρδίτσας Στέργιος Αδαμόπουλος διερωτάται «ποιος ευθύνεται για την αλλαγή; Τελικά με ποιο σχέδιο ‘’Αθηνά’’ θα γίνει η διαβούλευση; Με αυτό που παρουσίασε ο υπουργός ή πρέπει οι καθηγητές και οι φοιτητές να αναζητούν κάθε μέρα την τελευταία έκδοση κάθε φορά»;

Το σχέδιο άλλαξε και για το ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ενώ αρχικά τα Τμήματα Πληροφορικής του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου «μετακόμιζαν» στην Άρτα , ακολούθησε από το υπουργείο Παιδείας νέο σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο «κατευθύνονται» στην Πάτρα.

Την ίδια ώρα, τον χάρτη των πόλεων που έχουν ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Ναύπακτος φαινόταν να έχει ακόμη σχολή, αν και στην πραγματικότητα αυτή μετακόμιζε αρχικά στην Άρτα και μετά στην Πάτρα!

Την επικοινωνιακή υποστήριξη του σχεδίου έχει αναλάβει ο ίδιος ο υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος. «Ο εξορθολογισμός του συστήματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι εθνική υπόθεση που ξεπερνά τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Γι΄ αυτό και συνάντησα τους προέδρους των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο», είπε ο υπουργός Παιδείας, διευκρινίζοντας για τον αριθμό των φετινών εισακτέων ότι η «μείωση δεν θα ξεπεράσει το 4%.

Άντζυ Σταθάτου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ