Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η … ΄΄πόλη των επιχειρηματιών΄΄, τα κονδύλια και οι ακαδημίες

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα. Η εφημερίδα τα Νέα στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παπανικολάου έφτασε πιο εύκολα στην Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του Άρη από τον Πρωτέα χάρη στον Δημήτρη Παπαϊωάννου.

 

Ο οποίος ήταν μέλος της ΄΄Γένεσις με ρίζες από τα Γρεβενά ο σκάουτερ του Άρη Γιώργος Δοξάκης επιβεβαίωσε το ταλέντο του Παπανικολάου και εισηγήθηκε την απόκτησή του. ΄΄

 

Στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ και στο πανέμορφο γήπεδο διεξάγει τις προπονήσεις ο διαιτητής της σουπερ λίγκα Αρετόπουλος ο οποίος ως γνωστόν είναι παντρεμένος με Γρεβενιώτισα. Ο Αρετόπουλος εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ και το πανέμορφο γήπεδο μας το οποίο είναι  πραγματικό στολίδι μας δήλωσε.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές η βολεϊπολίστρια Γιώτα Κατερίνα.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο σούπερ 28 ο Πρόεδρος του ΑΓΟ Δήμητρας Κώστας Γκούμας ο οποίος αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκούμας Κώστας έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Δήμητρα, πρώτα ως ποδοσφαιριστής και τώρα ως πρόεδρος, είναι από τους ανθρώπους που βάζουν βαθιά στο χέρι στην τσέπη του για την ομάδα του χωριού του την Δήμητρα.

 

Αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Γρεβενιώτης Γενικός Επιθεωρητής βορείου Ελλάδας Τσακνάκης Δημήτρης υπό την καθοδήγηση του οποίου εντοπίστηκε ο σκληρός κακοποιός Μάριαν Κόλα ο οποίος είχε διαφύγει από τον κλοιό που είχε στηθεί στην Νότια Ελλάδα.

 

Ακαδημία ποδοσφαίρου διαθέτει η ομάδα της Παλιουργιάς εδώ και λίγα χρόνια, ένας εκ των προπονητών είναι ο Κώστας Μπόλος γνώστης του ποδοσφαίρου ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Ακαδημία της Παλιουργιάς επανδρώνουν και μικροί ποδοσφαιριστές από τα γύρω χωριά, Δήμητρα, Καρπερό κ.α.

 

Την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησε προχθές Δευτέρα ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Ντινόπουλος Νίκος ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την παρουσία των φιλάθλων στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του που ήταν περίπου 3.000 φίλαθλοι.

 

Αρκετές ομάδες της Γ΄ Εθνικής όπου συμμετείχε ο Πυρσός ξεκίνησαν την προετοιμασία και τις μεταγραφές ενώ ο Πυρσός ακόμη δεν έχει διοίκηση, ανεπίσημα ακούγεται ότι θα παρουσιάσει νέα διοίκηση, ίδωμεν.

 

Στην Χαλκιδική απολαμβάνει τις διακοπές του ο Πρόεδρους του Ηρακλή Ελάτου Τσιαρσιώτης Χρήστος όπου ξεκουράζεται και αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του για την ομάδα του ώστε να παρουσιαστεί δυνατή στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά στόχος του είναι να την ανεβάσει στην  Α΄ κατηγορία.

 

Τα Γρεβενά είναι η πόλη των επιχειρηματιών όπου ο καθένας αυτοαποκαλείται ως επιχειρηματίας, κατά το δοκούν, με λίγα λόγια έχει χαθεί η σοβαρότητα.

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πρόεδρος του Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης  από την μεταγραφή του δικού του παιδιού του  Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα, αυτό το παιδί τόνισε θα πάει ακόμη πιο ψηλά.

 

Πρώτος  Δήμος σε απορροφητικότητα στα κονδύλια για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών είναι ο Δήμος Δεσκάτης με αίτημα χρηματοδότησης 271.615  ευρώ με σύνολο πληρωμών 271.615 ευρώ, ποσοστό απορρόφησης 100 %.

Κ.Μ

 

 

Μπάσκετ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης του Πρωτέα σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Χασιώτη για την απόκτηση ενός πλειμεικερ στην θέση αυτήν που πονάει η ομάδα παρότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει συζητήσεις. Η διοίκηση του Πρωτέα δεν κατόρθωσε να εντάξει στο ρόστερ της μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Σε συζήτηση που είχαμε προχθές με τον Πρόεδρο  του Πρωτέα Χαράλαμπο Πενλίδη, μας τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα βρεθεί λύση και έτσι με την απόκτηση ενός πλειμέικερ θα κλείσουν οι μεταγραφές. Στο στρατόπεδο του Πρωτέα υπάρχει αισιοδοξία για μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα με νέο προπονητή τον Χασιώτη Γιάννη και με αρκετές νέους μπασκεμπολίστες στο ρόστερ η ομάδα θα πάει ψηλά. Τέλος στον Πρωτέα νιώθουν ευτυχισμένοι από την μεταγραφή ενός δικού του  παιδιού στην Μπαρτσελόνα τον Παπανικολάου και όλοι δηλώνουν στην «Ε» ότι ο Παπανικολάου θα αγωνιστεί σε λίγα χρόνια στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αμερικής.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ