Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ηττήθηκε ο Πυρσός στην Πτολεμαΐδα – Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα

Εορδαϊκός-Πυρσός 2-1

Την ήττα γνώρισε προχθές Κυριακή ο Πυρσός στην Πτολεμαΐδα όπου ηττήθηκε με 2-1 από τον Εορδαϊκο, ομάδα που αγωνίζεται στο Α΄ Τοπικό Κοζάνης. Οι πράσινοι έδειξαν ότι θέλουν πολύ δουλειά ακόμη και το κυριότερο χρειάζονται ενισχύσεις, τουλάχιστον τρείς με τέσσερις ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Το τέρμα για την ομάδα μας  σημείωσε ο Δούμας ενώ ο Κοτσατίσογλου απώλεσε πέναλτι. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι Τετάρτη με τον Κάστωρ.

Πυρσός: Χαμσίογλου- Θεοχαράκη- Μπόλος- Ρόβας- Κυριακίδης- Χαραλαμπίδης- Ιωαννίδης- Γκέτσιος- Τζερεμές- Δούμας- Καραγιάννης-

Αλλαγές: Κοτσατίσογλου- Τσιαρσιώτης- Σπανίδης- Γεωργίου- Παντέρης- Αλεξίου- Μίρογλαβ.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Γήπεδο θα πατήσουν και πάλι οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών, ήδη προχθές Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές. Η διοίκηση της ΕΠΣ και ο Πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος έχουν  οργανώσει και φέτος  τα τμήματα ώστε  να παρέχουν  ότι απαιτείται  για την καλύτερη άθληση των παιδιών, αξίζει να τονίσουμε τις άριστες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και τους εξειδικευμένους και πτυχιούχους προπονητές , που διαθέτουν οι Ακαδημίες.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα σε εντατικούς ρυθμούς υπο τις οδηγίες του  νεαρού τεχνικού Γιάννη Χασιώτη ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τις  προσπάθειες που καταβάλουν οι μπασκετμπολίστες κατά την διάρκεια των προπονήσεων και φυσικά την προετοιμασία. Παρά το   δύσκολο πρόγραμμα τα παιδιά του Πρωτέα είναι ικανοποιημένα δείγμα της υπερπροσπάθειας για το καλό του Πρωτέα που θα τον κάνει πιο δυνατό στο φετινό  δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τι επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι  και ήδη γίνονται συζητήσεις με ομάδες από γειτονικούς νομούς. Επίσης σε αναζήτηση  ενός πλέι μέικερ βρίσκεται η ομάδα με το θέμα να κλείνει τις επόμενες μέρες. Τέλος προχθές Δευτέρα ξεκίνησαν οι εγγραφές των παιδιών στις Ακαδημίες της ομάδας.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Συνεχίζεται  η προετοιμασία και τα φιλικά τω ομάδων της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών .Συγκεκριμένα προχθές σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Δήμητρας η τοπική ομάδα αναδέχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΠ Βατολάκου. Ο Άρης Μηλιάς ηττήθηκε με 4-2 από την Κοκκινιά Πολύδενδρο σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Μηλιάς. Οι υπόλοιπες ομάδες Κιβωτός- Καρπερό- Παλιουργιά- Δεσκάτη- Μέγαρο- Γρεβενά Αεράτα- Νεοχώρι- Έλατος  συνεχίζουν την προετοιμασία  τους σε έντονους ρυθμούς ώστε  να είναι πανέτοιμες με την έναρξη του πρωταθλήματος και Κυπέλου.

Κ.Μ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ