Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ηττήθηκε ο Πυρσός – Ανώτερος ο Κάστορας

 

Ανώτερος ο Κάστορας

Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Πυρσό Γρεβενών, ο Καστορας  επικράτησε των “πράσινων” με 4-2. Οι γηπεδούχοι είχαν ως κορυφαίο σε απόδοση τον Αντωνιάδη ο οποίος στο 25′  άνοιξε το σκορ με τους  φιλο­ξενούμενοι να αντιδρούν άμεσα και στο 32′ να ισοφαρίζουν με τον Σπαντίδη. Στο 41′ ο Αντωνιάδη σκόραρε και πάλι δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Πυρσός  απάντησε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Χαραλαμπίδη, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο δεύτερο 45′ ο Κάστορας ανέβασε και άλλο την απόδοσή του φτάνοντας σε ένα τρίτο γκολ στο 60′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλύβα. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 80′ με τον Αντωνιάδη να σκοράρει για τρίτη φορά εκμεταλλευόμενος τις χτυπητές αδυναμίες που παρουσίασε η αμυντική γραμμή του Πυρσού Γρεβενών.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Κοσμίδης, Καλύβας, Tζιώτης, Μπορόζης, Αντωνιάδη, Μηλιάτης, Μήνος, Ιωαννίδης, Καρανάτσιος, Δηνάδης, Τσάντος.

Αγωνίστηκαν και οι: Κρίτσιος, Μαρκόπουλος Βούρλις, Παπαθανασίου. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡ: Αλεξίου, θεοχαράκης, Σκέντζιος, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Κοσμίδης, Ιωαννίδns, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Γκέτσιος, Σπανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κοντσαντίσογλου, Βιτορίνο, Μίροσλαβ, Καραγιάννns Χρ., Καραγιάννης Χ., Μπόλος, Τσιαρσιώτης.

Κ.Μ

 

Κάστωρ-Πυρσός 4-2

Ανέτοιμος έδειξε ότι είναι ο Πυρσός αν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν σε λίγες μέρες, ως γνωστό ο Πυρσό αντιμετωπίζει για το κύπελλο της Φιλλιπιάδα στην Φιλ.λιπιάδα. Ηττήθηκε στον Κάστωρα με 4-2, τα κενά αρκετά στην ομάδα, η τεχνική ηγεσία τα γνωρίζει, ελπίζουμε έστω και στις λίγες μέρες που απομένουν να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, κάτι να γίνει αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων της ΕΠΣ Γρεβενών στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι προχθές ο Άρης Μηλιάς επικράτησε με  6-4 του Αλιάκμωνα Κιβωτού ενώ η Κοκκινιά Πολύδενδρο ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Αμυγδαλιά με 5-4, η ΑΕ Ποντίων κέρδισε την Σιάτιστα με 4-1 και έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Κ.Μ

 

 

 

Μπάσκετ

Στην Τρίτη εβδομάδα βρίσκεται η προετοιμασία του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του νεαρού τεχνικού Χασιώτη Γιάννη ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που καταβάλουν οι μπασκετμπολίστες. Κατά τη διάρκεια  των προπονήσεων την Τετάρτη θα διεξαχθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με το Άργος στο Άργος, εκεί λοιπόν ο τεχνικός του Πρωτέα αναμένεται να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τους  μπασκετμπολίστες. Τέλος σήμερα αναμένεται να αφιχθεί στην πόλη μας και να δοκιμαστεί ένα πλειμεικερ από την Αθήνα και αν αρέσει στον τεχνικό θα αποκτηθεί. Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος Μπάμπης Πενλίδης είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα του και δηλώνει σίγουρος στην «Ε» ότι ο Πρωτέας με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα είναι πανέτοιμος για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και καλεί τους φιλάθλους να είναι και την νέα χρονιά στο πλευρό της ομάδας του όπως ήταν πάντοτε.

Κ.Μ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ