Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επιτυχής ολοκλήρωση της Ποδηλατοβόλτας στους δρόμους των Γρεβενών (30/9/2011)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Γρεβενών, σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών και την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011, στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» .

Η ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε στις 12:00μ.μ. από τη Μαθητική Εστία Γρεβενών, με τη συμμετοχή τριάντα πέντε (35) ποδηλατιστών, εκ των οποίων εικοσιένα (21) μαθητές της                  Ε΄ Δημοτικού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτικό. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν η :

(Αφετηρία) Μαθητική Εστία Γρεβενών -> Δημαρχείο Γρεβενών -> Κεντρική Πλατεία Γρεβενών (έγινε στάση και μοιράστηκαν φυλλάδια από τους μαθητές στους πολίτες των Γρεβενών για την ανάδειξη του εναλλακτικού αυτού  τρόπου  μετακίνησης, που συμβάλει στην βελτίωση της υγείας μας και είναι φιλικός προς το περιβάλλον) -> Παύλου Μελά -> Μακεδονομάχων -> 13ης Οκτωβρίου -> Κ. Ταλιαδούρη (έως Μαθητική Εστία Γρεβενών).

Το Κ.Π.Ε. Γρεβενών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μέτρων συνοδείας για τη διοργάνωση της ποδηλατοβόλτας καθώς και στην Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών για την πολύτιμη συνεργασία και συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες από την ποδηλατοβόλτα έχουν αναρτηθεί στην ενότητα «Φωτογραφίες» (Ποδηλατοβόλτα – 29/09/2011) της ιστοσελίδας μας (http://www.kpe-ziaka.gr).

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ