Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επιβράβευση Επιχειρηματικότητας στον Γρεβενιώτη γραφίστα Σ. Παπαλαμπρόπουλο

Έχοντας πολλές φορές εκφράσει την πεποίθηση ότι το κλειδί για επιτυχημένες επιχειρηματικές πράξεις βρίσκεται στη αξιοποίηση της τεχνολογίας για την παραγωγή και προώθηση των ανωτέρων ποιοτικώς προϊόντων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα δοκίμασα ευχάριστη έκπληξη μόλις πληροφορήθηκα την επιτυχία δύο γρεβενιωτών.

Η επιτυχία αφορά τη διεθνή διάκριση του Γρεβενιώτη γραφίστα Στέλιου Παπαλαμπρόπουλου, σχέδιο συσκευασίας του οποίου επιλέχθηκε και προβλήθηκε από τη παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα: http://www.packagingoftheworld.com/2014/02/ zesi.html. Το δημιούργημα του κυρίου Παπαλαμπρόπουλου τιμήθηκε για το σχεδιαστικό του ενδιαφέρον τη μοναδικότητά, και τη χρηστικότητά του. Η επιτυχία του εγχειρήματος επαυξάνεται από το γεγονός ότι η εν λόγω ιστοσελίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσελκύει πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέπτες κάθε ημέρα από όλον τον κόσμο[1].

Το μέγεθος της επιτυχίας διπλασιάζεται καθώς το προϊόν της συσκευασίας είναι δημιούργημα ενός άλλου Γρεβενιώτη του κυρίου Αργυρόπουλου Γεώργιου ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΖΕΣΗ» http://www.zesifoods.gr/el, που εμπιστεύθηκε τον προηγούμενο δημιουργό, ακόμα δε περισσότερο, γιατί το προϊόν προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα, αφορώντας όσπρια άριστης ποιότητας παραγωγών του νομού μας με ονομασία γεωγραφικού προσδιορισμού «Ρεβίθια Γρεβενών» και σήμανση με την ελληνική σημαία.

Αυτή η διπλή επιτυχία του επιχειρηματικού πνεύματος και της δημιουργικής ικανότητας των συμπατριωτών μας σημαίνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι Έλληνες μπορούμε να διακριθούμε και να κερδίσουμε από το άνοιγμά μας στις αγορές του εξωτερικού. Συνεπώς, η εξωστρέφεια αποτελεί για τον προετοιμασμένο Έλληνα επιχειρηματία και επιστήμονα ευκαιρία για διάκριση και επιτυχία.

Μπράβο και θερμά συγχαρητήρια στους αγαπητούς συμπατριώτες για τις επιτυχίες και τα επιτεύγματά τους. Μακάρι αυτές να συνεχιστούν ακόμα περισσότερο



 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ