Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επανέρχονται στις προπονήσεις οι παίκτες του Πυρσού, προβληματισμός στα Γρεβενά Αεράτα, ηττήθηκε ο Πρωτέας

Πυρσός

Στις προπονήσεις επανήλθαν χθες Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού , μετά το ρεπό που τους δόθηκε από τον τεχνικό Θωμά Παπαδόπουλο, το Σαββατοκύριακο .  Ως γνωστόν το παιχνίδι με την Νάουσα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο ανεβλήθη λόγω του χιονιού που κάλυπτε το γήπεδο. Χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο αφού δεν υπήρχε χιόνι, και έτσι οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν χωρίς προβλήματα. Σε λίγες μέρες το 2012 φεύγει και όλοι στην ομάδα ελπίζουν το 2013 να είναι πιο δημιουργικό για την ομάδα αλλά με τις ευχές δεν γίνεται τίποτα, εκτός αν γίνουν μεταγραφές τις οποίες χρειάζεται επειγόντως η ομάδα.

 

Γρεβενά Αεράτα

Κανονικά διεξάγονται οι προπονήσεις των Αεράτα υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαλοδήμου και Γιάννη Σαμαρά στο γήπεδο του Πόρου. Στο στρατόπεδο των Αεράτα υπάρχει έντονος προβληματισμός από την κακή πορεία της ομάδας , η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα . Αν και αυτό φαντάζει δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο , είναι αυτό που γράψαμε προχθές ότι η ομάδα δεν κατόρθωσε να αναπληρώσει τα κενά των Στεργιόπουλο και Καραγιάννη που αποχώρησαν το καλοκαίρι.

 

Μπάσκετ Γ εθνική

Τον πρωτοπόρο Αργοναύτη αντιμετώπισε προχθές ο Πρωτέας στη Θεσσαλονίκη όπου γνώρισε την ήττα με 79-72. Ο Πρωτέας έπαιξε καλό μπάσκετ , ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, αλλά στο φινάλε ηττήθηκε. Στην ομάδα έμεινε όμως  η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα με τον  πρωτοπόρο Αργοναύτη. Ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι μπασκετμπολίστες του.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ