Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επίσκεψη του Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ.Δημάδη στον Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών κ.Κωνσταντίνο Νταλέτσο

Έκτακτη επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης  στον Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών κ. Κωνσταντίνο Νταλέτσο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των  μαζικών  κρουσμάτων  κλοπών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε εμπορικά καταστήματα της πόλη μας.

Ο κ. Δημάδης έθεσε το πρόβλημα των κλοπών ως μείζον σημασίας για τον εμπορικό κόσμο των Γρεβενών. Ανέφερε πως πέρα από την κοινωνική διάσταση του θέματος  υπάρχει και η οικονομική πλευρά του και έκανε σαφές ότι οι έμποροι σήμερα δεν είναι σε θέση  να πληρώνουν  ούτε ένα ευρώ για τις φθορές που προκαλούν οι κλέφτες.  Κλείνοντας τόνισε ότι πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστεί άμεσα και ζήτησε την αύξηση των περιπολιών κατά τις βραδινές ώρες.

Ο κ. Νταλέτσος  ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει και φυσικά τις συνέπειες που έχει τόσο στον εμπορικό κόσμο όσο και σε όλη την τοπική κοινωνία. Επισήμανε  πως το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία Γρεβενών εξιχνίασε απάτες  και κλοπές εκ των οποίων κάποιες αφορούσαν και εμπορικά καταστήματα. Τόνισε   ότι η Αστυνομία θα είναι όπως και πάντα  στο πλευρό των εμπόρων καθώς και ζήτησε τη συνδρομή όλων των πολιτών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Τέλος  δεσμεύτηκε  ότι θα αυξήσει τις περιπολίες κατά τις βραδινές ώρες ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

       Ο Πρόεδρος

 Δημάδης Κωνσταντίνος    

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ