Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επίσκεψη νομάρχη Γρεβενών κ. Δ. Κουπτσίδη στο Νοσοκομείο Γρεβενών

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφθηκε τη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009 ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες που πραγματοποιούνται και βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και αφορούν το Έργο: «Βελτίωση κτηριακών εγκαταστάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών».

 

Η χρηματοδότηση του έργου, του οποίου φορέας υλοποίησης είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών, είναι από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ και τους ΚΑΠ ( Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους) της Νομαρχίας.

προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 780.000 €. Οι 500.000€ είναι από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ και οι 280.000€ είναι από τους ΚΑΠ της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, από τον προϋπολογισμό της Νομαρχίας.

Το έργο περιλαμβάνει τα παρακάτω υποέργα:

1. Αναδιαρρύθμιση Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής.

2.Αναδιαρρύθμιση Μαιευτηρίου.

3.Μετεγκατάσταση Κεντρικής Αποστείρωσης.

4. Διαμόρφωση Καρδιολογικής Κλινικής-Μονάδα Εμφραγμάτων

5.Επέκταση Παθολογικής Κλινικής.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί τα ¾ των εργασιών συγκεκριμένα:

<< Η μετεγκατάσταση της αποστείρωσης του χειρουργείου από την περιοχή του Μαιευτικού χειρουργείου στη περιοχή των χειρουργείων του Νοσοκομείου που δεν χρησιμοποιούνται.

<< Η δημιουργία ενιαίας Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής για ολόκληρο το Νοσοκομείο.

<< Η μεταφορά της μονάδας εμφραγμάτων σε περιοχή της πρώην μαιευτικής κλινικής.

Τον κ. Νομάρχη υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Λιόλιος ο οποίος τόνισε αναφερόμενος στη διαμόρφωση της καρδιολογικής κλινικής ότι: «η κλινική είναι δυναμικότητας 16 κλινών, αριθμός ικανός για τη κάλυψη περιστατικών του Νομού Γρεβενών αλλά και των περιοχών του Βοΐου του Νομού Κοζάνης, είναι άρτια εξοπλισμένη με νέας τεχνολογίας μηχανήματα. Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών διαθέτει υπερηχοκαρδιογράφο και είναι το πρώτο Νοσοκομείο που εδώ και Τέσσερα (4) χρόνια έχει προμηθευτεί τρισδιάστατο υπερηχοκαρδιογράφο.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν για τη μεταφορά της καρδιολογικής κλινικής καθώς επίσης και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών για την οικονομική στήριξη της βελτίωσης των υποδομών του Νοσοκομείου».

Ο κ. Νομάρχης αμέσως μετά δήλωσε: ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση κάναμε το αυτονόητο με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των Πολιτών και την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Αυτό το πετύχαμε με την αναβάθμιση, στο βαθμό των δυνατοτήτων μας, των υποδομών του Νοσοκομείου.

Αναφερόμενος στη καρδιολογική κλινική τόνισε: είναι μία από τις πιο σύγχρονες κλινικές με άρτια και σύγχρονα μηχανήματα και επιστημονικό ιατρικό προσωπικό αναγνωρισμένο Πανελλαδικά για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών. Αυτό άλλωστε το γνωρίζουν όσοι συμπολίτες μας χρειάσθηκαν την ιατρική τους βοήθεια. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα είναι πάντα αρωγός των προσπαθειών που στόχο έχουν το Πολίτη».

Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν οι Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών κ.κ. Μιχαλογιάννης και Παλέγκας καθώς και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Γρεβενών κ. Ευαγγελόπουλος.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ