Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών καταστημάτων στην Πτολεμαΐδα

Εξιχνιάσθηκαν, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Μακεδονίας, δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην Πτολεμαΐδα.
Συνελήφθησαν, χθες (18-07-2014) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί (δύο 16χρονοι και δύο 17χρονοι), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών καταστημάτων που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο στην Πτολεμαΐδα, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τους τέσσερις ανηλίκους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ενέχονται σε τουλάχιστον δέκα (10) κλοπές – διαρρήξεις που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 07-06-2014 έως και 18-07-2014, από καταστήματα στην Πτολεμαΐδα.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω κλοπές διαπράχθηκαν με τον ίδιο τρόπο (modusoperandi), οι δράστες εισέρχονταν στα καταστήματα παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο τις κεντρικές εισόδους αυτών, πάντα τις νυχτερινές ώρες, όταν τα καταστήματα δεν λειτουργούσαν και κύριος σκοπός τους ήταν η αφαίρεση κυρίως χρημάτων από τις ταμειακές μηχανές και αντικειμένων, όπως πακέτα τσιγάρων και ποτά.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται περίπου στα 9.500 ευρώ, ενώ μικρό χρηματικό ποσό και 64 πακέτα τσιγάρων παραδόθηκαν από έναν εκ των συλληφθέντων, τα οποία ακολούθως αποδόθηκαν στη νόμιμο κάτοχό τους.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ