Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

“Ενοχλήθηκαν ” στον δήμο και απειλούν με αγωγές

Γράφει ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος στο http://fuitplus.gr

http://fuitplus.gr/grevena/item/5390.html

Άργησε αλλά ήρθε τελικά η επίσημη τοποθέτηση του Δήμου για τις δηλητηριάσεις των αδέσποτων σκύλων… ΠΑΛΙ… ΚΑΛΑ να λέτε. Εμείς τη ζητήσαμε και θεωρούμε πως με αφορμή τα δικά μας δημοσιεύματα βγήκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση κι ας μην το παραδέχονται στο Δήμο.

Δεν μπήκαν άλλωστε στον κόπο να αναφερθούν με λεπτομέρειες στα σχετικά δημοσιεύματα και απλά άφησαν αιχμές προς διάφορες πλευρές. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Εδώ είμαστε να υπερασπιστούμε την άποψη μας και τα κείμενα μας. Δημοκρατία έχουμε νομίζω, εκτός κι αν άλλαξε κάτι και δεν το έχουμε καταλάβει.

Δεν εμπλέξαμε το Δήμο, ούτε αφήσαμε υπονοούμενα, απλά τους ζητήσαμε να τοποθετηθούν επίσημα για το σημαντικό αυτό πρόβλημα.

Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι. Ρωτάω εγώ τώρα… Έγραψε κάποιος άλλος για τις φόλες και δεν το ξέρω; (έχω όλα τα δημοσιεύματα και αν χρειαστεί θα τα δημοσιεύσω για να δείτε ποια η στάση των τοπικών ΜΜΕ στο θέμα των αδέσποτων).

Μήπως τελικά για μας… χτυπάει η καμπάνα (οποιοσδήποτε θελήσει στο μέλλον αναπόδεικτα και με υπονοούμενα να εμπλέξει το Δήμο σε τέτοιου είδους καταδικαστέες ενέργειες θα μας βρει απέναντί του για τη σε βάρος του συκοφαντική δυσφήμηση);;;;

Αναρωτιέμαι όμως; Εμπλέξαμε εμείς το Δήμο στο θέμα με τις φόλες και δεν το ξέρω ή μήπως ισχύει η λαϊκή ρήση “όποιος έχει τη μύγα… μυγιάζεται;”

Πληροφοριακά πάντως αυτοί που ΑΠΕΙΛΟΥΝ ας το κάνουν καλύτερα εκεί που τους… παίρνει!!!

ΥΓ1: Θα έχει πολύ πλάκα πάντως μετά από ένα και πλέον χρόνο λειτουργίας της σελίδας, η πρώτη αγωγή να έρθει από το Δήμο και μάλιστα για το θέμα με τα αδέσποτα και τις φόλες. Πολύ πλάκα όμως… Απλά δεν ξέρουμε ποιος θα γελάσει καλύτερα… Συνήθως καλύτερα γελάει αυτός που γελάει τελευταίος.

ΥΓ2: Η ανακοίνωση του Δήμου κυκλοφορεί σε διάφορα τοπικά site και μπορείτε να τη διαβάσετε και να βγάλετε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα…

ΥΓ3: Για τις φόλες πήρε θέση ο Δήμαρχος. Για την καταγγελία σχετικά με το θέμα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ έχει να πει κάτι; Ή αυτός ή αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης; Το ίδιο μας κάνει…

ΥΓ4: Για τις ΑΠΕΙΛΕΣ και τις ΑΓΩΓΕΣ τα στοιχεία μου υπάρχουν αναλυτικά στο site.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ… ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ… ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ…

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ