Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στο χώρο του υγιούς μαχόμενου συνδικαλισμού παραμένει ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης (26/10/2011)

Στο χώρο του υγιούς μαχόμενου συνδικαλισμού παραμένει ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών Χρίστος Τριγώνης, αφού στις εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν σε ένα μήνα περίπου θα θέση εκ νέου υποψηφιότητα.

Σε μία εποχή όπου αρχές και ιδεώδη καταρρέουν με παταγώδη θόρυβο στον καιρό που οικονομική κρίση θέτει υπό αμφισβήτηση ένα από τους πυλώνες του Συντάγματος, του συνδικαλισμό, ο Χρίστος Τριγώνης έρχεται να επιβεβαίωση τον χρυσό νόμο «σε κάθε κανόνα υπάρχει και μία εξαίρεση» Και ο κανόνας αυτός βρίσκει τον νυν Πρόεδρο να απολαμβάνει την στήριξη όχι μόνον των συναδέλφων του αλλά και της μαχόμενης κοινωνίας. Χωρίς αγκυλώσεις, ιδεοληψίες και καταναγκασμούς ο Χρίστος Τριγώνης μαζί με τους συναδέλφους του στο ΔΣ έδωσε τη δική του μάχη για την ισονομία, την ισοπολιτεία και την Αλληλεγγύη, τον δικό του αγώνα για  την προάσπιση των συμφερόντων των αστυνομικών και των αστυφυλάκων. Αιχμή του δόρατος σαφώς αποτέλεσε για αυτόν το στεγαστικό πρόβλημα της Αστυνομικής δυνάμεως των Γρεβενών, το οποίο ελπίζουμε κι εμείς από την πλευρά μας. Ευελπιστούμε ότι θα τύχει της ανάλογης συμπαράστασης από την Ελληνική Πολιτεία.

Σήμερα και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Χρίστος Τριγώνης θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος. Έπραξε και λειτούργησε κατά συνείδηση και αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες.

Ο Πρόεδρος  όμως της Ένωσης μπορεί να νιώθει και μία προσωπική ικανοποίηση, όχι μόνον για τους αγώνες του , τα οράματα του και τους στόχους του αλλά για την εμπιστοσύνη με την οποία το περιέλαβαν η κεντρική συνδικαλιστή  ηγεσία. Κι΄ αυτό αντανακλάτε και  στη μικρή, τοπική μας κοινωνία. Γιατί ο Νομός μας εκπροσωπείται Κεντρικά από ένα πρόσωπο το  οποίο αν μη τί άλλο χαίρει της εμπιστοσύνης της Αθήνας.

Από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία αλλά και να διατηρήσει και την ενέργειά τη οποία διαθέτει μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ