Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Βουλευτικές εκλογές 6ης Μαίου 2012 … – Πολιτική,τοπική επικαιρότητα ( Δραστηριότητες Υποψηφίων )

Απόστολος Τσένης ( Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών με τη ΝΔ )

Από Θεού άρξασθε…

Την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών για τον προεκλογικό του αγώνα ζήτησε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Απόστολος Τσένης


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Τσένη, εκφράζοντας παράλληλα την προσδοκία για έναν καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα. Από την πλευρά του ο κ. Τσένης συνομίλησε και με τους ιερείς που βρίσκονταν στα γραφεία της Μητρόπολης, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Λάμπρος  Παλάντζας ( Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών με το ΠΑΣΟΚ )

Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Γρεβενών Λ. Παλάντζα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών 

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Γρεβενών Λ. Παλάντζα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Κυριάκο Σημαδόπουλο. Μαζί του συζήτησε για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Νοσοκομείου Γρεβενών και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο των εργαζομένων για θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Η στρατηγική στον κλάδο της υγείας στοχεύει στην διασφάλιση του δικαιώματος πρόσβασης όλων σε ιατρικές υπηρεσίες της υψηλότερης δυνατής ποιότητας

Πρώτο και βασικό στόχο αποτελεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που περιλαμβάνει την ένταξη στο σύστημα των κλάδων υγείας των ασφαλιστικών ταμείων, τον εκσυγχρονισμό και την αναζωογόνηση των μη αστικών κέντρων υγείας, την οργάνωση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού για όλους και την διασφάλιση του δικαιώματος άμεσης και εύκολης πρόσβασης όλων σε όλες τις υπηρεσίες υγείας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών με τις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που διαθέτει αλλά και την επάρκεια του εξοπλισμού μπορεί να αποτελέσει μια ισχυρή μονάδα στο περιφερειακό σύστημα υγείας. Η ποιότητα του Ιατρικού, του νοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού είναι δεδομένη και απορρέει σιγουριά και ασφάλεια στους πολίτες του νομού μας.

Με την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και στα πλαίσια του νέου Εθνικού Χωροταξικού Σχεδιασμού στην υγεία στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

 

Λάμπρος Παλάντζας

Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Τιμολέων Κοψαχείλης ( Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών με τη ΝΔ )

Επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλη

Ο υποψ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης την Τρίτη 24 Απριλίου, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ,  επισκέφτηκε  τις Τοπικές Κοινότητες :

Καλόχι, Αγάπη, Ιτέα, Αγαλαίους, Κέντρο και Νησί , και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Λάμπρος  Παλάντζας ( Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών με το ΠΑΣΟΚ )

Λάμπρος Παλάντζας : ΄΄Προσωπικά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να προχωρήσει η δημιουργία του κέντρου και να διαμορφωθούν οι ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την περιοχή. ΄΄

Μετά την σημερινή δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο newsit.gr σχετικά με το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Δεσκάτη Γρεβενών ανοίγει πλέον ο δρόμος με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο για την δημιουργία του κέντρου στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης, Νίκος Μίγκος, το δημοτικό συμβούλιο με την σύμφωνη γνώμη και την συμπαράσταση της  τοπικής κοινωνίας, από την πρώτη στιγμή που συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, τοποθετήθηκαν υπεύθυνα υπέρ της δημιουργίας του κέντρου στην περιοχή και ενήργησαν άμεσα και συντονισμένα για την προώθηση του. Η στάση αυτή εξυπηρετεί καταρχήν την εθνική στρατηγική επίλυσης του έντονου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, ενώ παράλληλα, επιδρά θετικά στην προοπτική της περιοχής.

Με διεξοδική διαβούλευση, θα διαμορφωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την δημιουργία του κέντρου και με την συμβολή όλων των παραγόντων θα υλοποιηθεί η κατασκευή του και θα δρομολογηθεί η λειτουργία του.

Προσωπικά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να προχωρήσει η δημιουργία του κέντρου και να διαμορφωθούν οι ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την περιοχή.

Λάμπρος Παλάντζας

Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

 

Τιμολέων Κοψαχείλης ( Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών με την ΝΔ )

Οι εθελοντές νεολαίοι του προεκλογικού αγώνα του Τιμολέων Κοψαχείλη, μετά τη δουλειά για ποτό

           

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ