Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Εκλογές ΟΤΑ: Δυσκολίες για τις κοινές υποψηφιότητες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Ηλέκτρα στην Πλάκα πραγματοποιήθηκε ένα ζεστό βράδυ της προηγούμενης εβδομάδας δείπνο με άρωμα κεντροαριστεράς. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Χρ. Δερβένης, ο Γιάννης Βούλγαρης, ο Νίκος Μπίστης, ο Γ. Βερνίκος, ο Α. Πανταζόπουλος και κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην πρόσφατη εκδήλωση για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚαντάλλαξαν ελπίδες και αγωνίες για το μέλλον της ελληνικής κεντροαριστεράς.

Για το εγχείρημα της “Ελιάς” που αποτελεί φιλοδοξία των εμπλεκομένων στην υπόθεση ανασυγκρότησης του πολιτικού χώρου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κρίσιμη θεωρείται η συμμετοχή των πέντε δημάρχων που εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι και αυτοπροσδιορίζονται στο χώρο της κεντροαριστεράς: Μπουτάρης,ΚαμίνηςΦίλιοςΔημαράςΣκοτεινιώτης. Είχαν συνάντηση προχθές μεταξύ τους και κατέληξαν σε κοινές πρωτοβουλίες, αλλά πάντα για θέματα αυτοδιοίκησης. Είχε και μια συνάντηση ο Καμίνης με τον Σημίτη που θεωρήθηκε ως νεύμα στήριξης από τον πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ενδιαφέρει τους “5” για να μπουν στο παιχνίδι είναι να μην έχει συνεργασίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Το ζήτημα των δυνητικών συνεργασιών ΝΔΠΑΣΟΚ στις εκλογές των ΟΤΑ συζητήθηκε και στο δείπνο που έγινε στην Πλάκα. Κοινός τόπος ήταν ότι πρέπει να αποφευχθούν, αλλά κοινή ήταν και η διαπίστωση ότι σε κάποιες περιφέρειες τουλάχιστον αυτό δεν είναι εφικτό, ειδικά εφόσον υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εκτόπισμα και υπερκομματικά χαρακτηρηστικά.

Το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι οι κοινές υποψηφιότητες ΝΔΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα περάσουν από τα σαράντα κύματα και θα συναντήσουν πολλές αντιδράσεις από την κομματική βάση. Γιατί, όπως πληροφορείται η aftodioikisi.gr, και στο γαλάζιο στρατόπεδο δεν είναι καθόλου δημοφιλής η ιδέα συνεργειών με το ΠΑΣΟΚ στον τομέα της αυτοδιοίκησης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ