Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ… *Του Γιάννη Νούσια

΄΄ΕΛΛΑΣ΄΄ Μία ευλογημένη χώρα που και πάλι βρίσκεται σε δύσκολη θέση . Μία χώρα που πέρασε πολλές δοκιμασίες . Μία χώρων ΗΡΩΩΝ !!! Αλλά με ανοιχτά πολλά εθνικά θέματα. Με μία Κύπρο κατεχόμενη και προδομένη. Με ανοιχτό το μεγάλο εθνικό θέμα της Μακεδονίας. . Με δίπλα το ψευτοκράτος  των Σκοπίων. Αφήνοντας τόσα χρόνια την προπαγάνδα που μιλούσε για ΄΄ Μακεδονικό Κράτος΄΄ . Αλλά, δυστυχώς την χώρα μας την κυβερνούν ΄΄νάνοι΄΄ της πολιτικής.

Με διπλωμάτες χωρίς να έχουν καμία αντίδραση, όταν οι Σκοπιανοί με τις πλάτες ΄΄άλλων  και με οικονομική υποστήριξη από ξένες Πρεσβείες έκαναν την προπαγάνδα τους.Διότι αν κάποιοι δεν πιστεύουν ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από τους Σκοπιανούς είναι ηλίθιοι ! Αν ξέρουν και δεν τολμούν να μιλήσουν είναι άνανδροι ! Αν γνωρίζουν αλλά δεν αποκαλύπτουν είναι προδότες ! Αν δεν γνωρίζουν γιατί μας λένε για ΄΄ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ΄΄ . 

Δυστυχώς η Ελλάδα γέννησε και έθρεψε και ανέδειξε  τους μεγαλύτερους εχθρούς της ! 

Αλλά η μεγαλύτερη δύναμη που δεσπόζει σε αυτή τη χώρα είναι οι διάφοροι Γραικύλοι που αποτελούν την άρχουσα τάξη , που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού. Και έχουμε και διάφορους δήθεν προοδευτικούς πάνω στο Σκοπιανό πρόβλημα που οι θέσεις τους είναι καθαρά προδοτικές.

Διότι, στη χώρα μας  εκτός από λίγες εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια δεν είχε τα ηγετικά αναστήματα που απαιτούσαν οι επικρατούσες συνθήκες και η ιστορία τους ! Χρειάζονταν γίγαντες και γεννούσαν νάνους. Χρειάζονταν γενναίους και τη  κυβερνούσαν δειλοί ! Οι εχθροί , πολλοί. Ύπουλοι ! Ο Ελληνισμός σε δύσκολη θέση . Ελπίδα στη σημερινή συγκυρία είναι οι νέοι μας. Έχουμε χρέος να προλάβουμε να διατηρήσουμε την χώρα μας ελεύθερη μέχρι οι σημερινοί νέοι να εδραιώσουν  την παρουσία τους στην ηγεσία του Έθνους. Αυτό είναι το Εθνικό μας καθήκον . Μόνο έτσι θα σωθούμε. Μόνο έτσι θα προκόψουμε !

Υστερόγραφο (1): Σημαντική η εξέλιξη σχετικά με την υπογραφή και συνεργασία των οικονομικών ζωνών Ελλάδας , Κύπρου, Αιγύπτου που υπέγραψε ο αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Νούσιας Ιωάννης 

Πρώην Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών

Πρόεδρος Ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ