Εγνατία Οδός: Μεγάλες καθυστερήσεις στα διόδια Μαλγάρων – Ουρές 6 χιλιομέτρων και αναμονή άνω της μίας ώρας
Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, λίγο πριν από τα διόδια Μαλγάρων.
Η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες, ενώ οι ουρές των οχημάτων εκτείνονται σε μήκος περίπου έξι χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με αναφορές ακροατών του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τη μία ώρα, καθώς δύο λωρίδες κυκλοφορίας έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
Η ενημέρωση της Εγνατία Οδού αναφέρει τα εξής:
«Απαραίτητες Εργασίες ασφαλτόστρωσης που εντός της εβδομάδας απαιτούν 2 λωρίδες κλειστές. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή θα εκτελούνται και πάλι εργασίες αλλά με μια λωρίδα κλειστή. Στόχος έως 6 Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί».
Πηγή: rthess.gr
- Προηγούμενο Καύσωνας στην Κοζάνη: Συνεχής ανεφοδιασμός των ποτιστρών για τα αδέσποτα
- Επόμενο Στο 1,75 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες της Υγείας – 58,4% των συνολικών οφειλών της κυβέρνησης

























