Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δρομείς… της Περιφέρειας : Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις

Με τη συμμετοχή δρομέων από όλες τις ηλικιακές ομάδες ολοκληρώθηκαν Κυριακή 21 Σεπτέμβρη με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Run Greece Καστοριά οι οποίοι διοργανώνονται στη πόλη για δεύτερη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ – ΕΑΣ Δυτ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς .

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό , οι συμμετέχοντες δρομείς χάρισαν χαμόγελα και θετική ενέργεια στους παρευρισκόμενους , μεταδίδοντας το μήνυμα της συμμετοχής ανεξαρτήτως ηλικίας και δυνατοτήτων και της σημασίας της άθλησης και της φυσικής άσκησης υιοθετώντας ένας πιο δραστήριο τρόπο ζωής .

Μέσω του θεσμού πλέον του Run Greece , oι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν για άλλη μια χρονιά σε στίβο δίδοντας την ευκαιρία , ιδιαίτερα στους πολυάριθμους συμμετέχοντες που προέρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδος  να γνωρίσουν και να θαυμάσουν τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της Καστοριάς .

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη με σύνολο 801 δρομείς στις κατηγορίες του ημιμαραθωνίου και των αγώνων 10 και 5 χιλιομέτρων αλλά επιπλέον και μεγάλου αριθμού  συμμετοχών στον αγώνα δρόμου παιδιών των 1.000 μ. το οποίο αποτελεί και ένα από τους στόχους της διοργάνωσης , η μύηση της νέας γενιάς στον αθλητισμό και στη φυσική δραστηριότητα .

Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς οι οποίοι συνεργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων , τους συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι «αγκάλιασαν» και φέτος τον θεσμό αλλά και τους εθελοντές οι οποίοι προσέφεραν το χρόνο και τις υπηρεσίες τους για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος .

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ