Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ

 Μετά το πέρας της επίσημης Δοξολογίας που τελέσθηκε την Πρώτη του Νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Σεργίου, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρέθεσε δεξίωση, όπως ορίζει το τελετουργικό, στους Φορείς και στους Πολίτες του Νομού.

 

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ» του Διοικητηρίου Γρεβενών «ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗΣ» όπου ο Νομάρχης είχε την ευκαιρία να δεχθεί ευχές για Καλή Χρονιά, ενώ ακολούθησε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Σέργιο.

Ο Νομάρχης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους η Νέα Χρονιά να είναι χρονιά προόδου, δημιουργίας και προκοπής σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Αναφερόμενος στη βράβευση του Σεβασμιώτατου από την Ακαδημία Αθηνών για την καταγραφή και ανάδειξη της ιστορίας των Γρεβενών τόνισε: Είμαστε υπερήφανοι για τον πνευματικό μας πατέρα ο οποίος παράλληλα με τα πνευματικά του καθήκοντα ανέδειξε ένα σημαντικό άγνωστο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας αλλά και της Ελλάδας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στον Μητροπολίτη μας και θα στηρίζει έμπρακτα το έργο του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αρχές του τόπου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, Φορέων και Πολίτες.

 

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Νομάρχης αντάλλαξε ευχές στο Δ.Δ. Μεγάλου Σειρηνίου του Δήμου Γρεβενών με τους κατοίκους και τους επισκέπτες στην αναβίωση του εθίμου των Ρογκατσαριών. Ένα έθιμο το οποίο αναβιώνει κάθε χρόνο από τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δ.Δ. και προσελκύει πολύ κόσμο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των Αθλητικών Σωματείων Βατολάκκου και Μεγάλου Σειρηνίου παρέστη στον ετήσιο χορό τους.

 

Τη Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 παρέστη στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέντρου  «ΒΕΝΤΖΙ».

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Νομάρχη για τη στήριξη του Συλλόγου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.     

 

  

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ