Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΛΥΚΕΙΩΝ)

Στην Κατερίνη πραγματοποιήθηκαν οι Σχολικοί Αγώνες (Γυμνασίων – Λυκείων) Β΄ Φάση, από 19-4 έως 22-4-2010.

Οι αθλήτριες του Γ.Σ. Γρεβενών ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (Λύκειο) και ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Γυμνάσιο) συμμετείχαν στους αγώνες φέρνοντας τα παρακάτω αποτελέσματα.

1) Η Θεοδοσία Μάρκου αγωνίστηκε στα 3.000 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση, κάνοντας έναν καταπληκτικό χρόνο 10΄54΄΄, με τον οποίο προκρίνεται για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (Γ΄Φάση), που θα γίνει στο Σχηματάρι από τις 3-5-2010 έως 5-5-2010.

2) Η μικρή Βασιλική Ζωγράφου που εκπροσώπησε τα Γυμνάσια του Νομού μας στα 600 μ. πήρε τη 2η θέση με χρόνο 1΄42΄΄ 06. Ο χρόνος της μικρής Βασούλας είναι πάρα πολύ καλός, αφού η πρώτη αντίπαλός της έκανε 1΄41΄΄98 και είναι κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη.

 

Την απόλυτη ικανοποίηση του για τις επιδόσεις των δυο αθλητριών, εξέφρασε το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, που συνεχάρη τα δυο κορίτσια, και τους εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες του Σχηματαρίου. Τα εύσημα επίσης ανήκουν στην προπονήτρια του Συλλόγου ΄Αννα Σπανού για το μεράκι, την καταπληκτική δουλειά που κάνει και τις επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό της.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Σπανού, όσον αφορά την εμφάνιση των αθλητριών της στους αγώνες, μας δήλωσε τα εξής: «΄Ηταν όμορφες και συγκινητικές στιγμές, όταν βλέπεις δυο μικρές αθλήτριες να αγωνίζονται και να ξεπερνάν τα δεδομένα. Η χαρά μας είναι μεγάλη και τη μοιράζομαστε στο Σύλλογό μας όλοι, απ’ το μικρότερο ως το μεγαλύτερο. Και τα δυο κορίτσια αγωνίστηκαν δυναμικά και ούτε μια στιγμή δεν αποσυντονίστηκαν απ’ την κούρσα. Θεωρώ πως τόσο η Θεοδοσία όσο και η Βασιλική, είναι δυο απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού στίβου. Παρόλο που είναι μικρές ακόμα σε ηλικία, αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό με σεβασμό, είναι χαμηλών τόνων και η ανταμοιβή θα έρθει πολύ γρήγορα. Μεγάλη βεβαίως είναι και η συμβολή της Προϊσταμένης Φυσικής Αγωγής που στήριξε, ενθάρρυνε και έδωσε τη δυνατότητα στις αθλήτριες να συμμετέχουν στους Σχολικούς Αγώνες. Η κ. Βέργου πάντα είναι κοντά μας σ’ ότι ζητήσουμε, προσεγγίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα παιδιά και εκπέμπει θετική αύρα σ’ αυτά. ΄Αλλωστε ως πρώην αθλήτρια κι αυτή, γνωρίζει άριστα την ψυχολογία των αθλητριών και μας βοηθά όποτε και όταν της το ζητήσουμε».

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ