Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δίκτυο καταναλωτών – Παραγωγών Νομού Γρεβενών: ΄΄ Ευχαριστούμε όλους του πολίτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν ΄΄

Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τη στήριξη της δράση μας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 20/04/2013. Υπήρξε σημαντική προσέλευση καταναλωτών, παρόλη την αλλαγή της τοποθεσίας την τελευταία στιγμή.
Επίσης σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τόσο από το τμήμα Εμπορίου και του Υγειονομικού της Π.Ε. Γρεβενών, όσο και από το ΣΔΟΕ Κοζάνης, δεν εντοπίστηκε ουδεμία παρατυπία από τους παραγωγούς, που συμμετείχαν.
Παράλληλα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί δώρισαν προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών και στο σύλλογο ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’.
Σκοπός του Δικτύου καταναλωτών – Παραγωγών Νομού Γρεβενών είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες παραγωγούς του Νομού μας να προωθήσουν τα άριστης ποιότητας προϊόντα τους, τα οποία τα τελευταία χρόνια αντικαθίστανται με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα εισαγωγής, ενώ τα τοπικά σαπίζουν στα χωράφια και στις αποθήκες,
Επίσης να βοηθήσουμε τον Γρεβενιώτη καταναλωτή να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής.
Για τη λειτουργία του εγχειρήματός μας χρειαζόμαστε την προσφορά των παραγωγών μας και την εθελοντική συμμετοχή από όλους.
Στη σκέψη μας είναι πως η αλληλεγγύη καθίσταται αποτελεσματικότερη όταν επιτελείται από όλους για όλους χωρίς καμία πρόθεση παραπλάνησης και εξαπάτησης.
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν παραγωγούς και καταναλωτές στη συνάντηση στις 30/04/2013 και ώρα 20:00 στο ΦΟΥΑΓΙΕ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης να γνωριστούμε μεταξύ μας, παραγωγοί και καταναλωτές. Η συνάντηση είναι ανοιχτή και λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά.
Η συμμετοχή, οι ιδέες και οι απόψεις του καθένα είναι απαραίτητες για την ακόμη καλύτερη πραγμάτωση των σκοπών της κίνησης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ