Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού – «Let’s Do It! Greece … Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα»

 Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου συμμετέχει φέτος για πρώτη χρονιά στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού «Let’s Do It! Greece» – «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα». Πρόκειται για μια παγκοσμίως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια στην οποία κάθε χρόνο χιλιάδες εθελοντές, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθαρίζουν πόλεις, πάρκα, δάση, παραλίες περνώντας παράλληλα το μήνυμα για την αλλαγή , τη βελτίωση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Φορέας Διαχείρισης, έχοντας ως στόχο την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια ενώνοντας τις δυνάμεις του με το Δήμο Γρεβενών, το Δήμο Ζαγορίου, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζαγορίου, την Επιτροπή Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής. Αποσκοπεί παράλληλα και στην ανάδειξη του μοναδικού φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος του Εθνικού Πάρκου, αξιοποιώντας την ενεργό συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών.

Για το σκοπό αυτό ο Φορέας Διαχείρισης Βίκου-Αώου & Πίνδου οργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, στο Δήμο Γρεβενών τον καθαρισμό της περιοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και στην περιοχή των Ιωαννίνων τον καθαρισμό δασικής έκτασης μεταξύ των οικισμών Ελάτης – Δίκορφου, καθώς και την περιοχή της Γέφυρας Κόκκορη, στους Κήπους.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στον καθαρισμό των προαναφερθέντων περιοχών, της μεγαλύτερης χερσαίας προστατευόμενης περιοχής της χώρας μας, να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 12/4/2013 στα τηλέφωνα 24620 87563 (Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων), για την περιοχή των Γρεβενών και 26530 22241 (Κέντρο Πληροφόρησης Ασπραγγέλων) για την περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς και στο email : pindos.np@gmail.com

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ