Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Διεθνές φιλικό στα Γρεβενά – Η Παρτιζάν Τιράνων επικράτησε του Ηρακλή Ελάτου σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δι¬εθνές φιλικό αγώνα είχαν χθες οι φί¬λαθλοι των Γρεβενών, αφού ο Ηρα¬κλής Ελάτου αντιμετώπισε την Παρτιζάν Τιράνων.

markos1 markos2 markos3
Το τελικό σκορ έληξε 5-0 υπέρ της Παρτιζάν και οι δύο αντίπαλοι κατά διαστήματα απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον Ηρα¬κλή του Κώστα Τζάτζη, έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο και προσπάθησε με μαχητικότητα και διά¬θεση απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο. Η Παρτι¬ζάν Τιράνων ανέβηκε από τη Β’ στην Α’ κατηγο¬ρία Αλβανίας και διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Γρεβενά. Διαμένει στο ξενο¬δοχείο «Αχίλλειον» και καθημερινά προπονείται στο ΔΑΚ, ενώ πηγαίνει και για διαδρομές στο βουνό. Σκόρερ: Μιτράι (15′), Μ. Κράσνικι (45′), Μπάρδο (65′), Θάνα (66′), Μπεζίνι (77′). Από τη μεριά του ο προπονητής της Παρτιζάν Τιράνων,
κ. Μούσα, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία και τη φιλοξενία στα Γρεβενά, προσθέτοντας ότι στόχος της ομάδας του στο
πρωτάθλημα, είναι να τερματίσει στις πρώτες θέσεις. Από την άλλη, ο πρόεδρος του Ελάτου, Χρήστος Τσιαρσιώτης, τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί και με άλλους παίκτες και ότι ο στόχος είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία Γρεβενών, μαζί με τη σωστή οργάνωση και λειτουργία, που χαρακτηρίζουν το σύλλογο. Τον αγώνα διήυθυνε με επιτυχία ο διαιτητής Β’ εθνικής Κώστας Τσέτσιλας, με επόπτες τους Φαλτάκα και Σιδηρόπουλο.
ΕΛΑΤΟΣ: Παπατσάνης, Καντάρης, Γράβαλος, Μήτσιου, Λέφας, Γ. Τσιαρσιώτης, Στ. Τσιαρσιώτης, Καλαϊτζίδης, Μπόλης Διαμαντής, Τσιάτσιος. Έπαιξαν και οι Βαλάντης Πιπέργιας, Ασλανίδης. ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Χότζα, Μπεσνίκ, Μ Μπράμτσι, Ζ. Κράσνικι, Πασάι, Μπαλίσι, Ντεμίρι, Σούλτσε, Ισμίρι, Μιτράι. Έπαιξαν και οι Μπάλο, Θάνα, Μπάρδο, Μπεζίνι.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ