Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Διαμάχη ανάμεσα στους προπονητές και στην διοίκηση του συλλόγου Μέγα Αλέξανδρο – Στασιμότητα για τον Πυρσό

ΠΥΡΣΟΣ

Δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις στην ομάδα των πρασίνων στο μεταγραφικό κομμάτι πέραν της απόκτησης των αδελφών Γιαννούση από την Δόξα Κρανούλας , του Φάνη Μήνου από τον Κάστωρ και φυσικά των δυο Αργεντινών με ιταλικό διαβατήριο οι οποίοι αναμένονται στην πόλη μας στο προσεχές διάστημα . Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Στέφανος Σκέντος ο οποίος δεν τα βρήκε με την ομάδα στο οικονομικό κομμάτι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σκέντος ήταν από τους στυλοβάτες της άμυνας. Ένας παίκτης με προσωπικότητα.   Τώρα στο άλλο θέμα με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ο Τζερεμές δεν τα έχει βρει με την διοίκηση. Όσο με το θέμα Τραυλού, τα εμπόδια είναι πάρα πολλά και όλα είναι πιθανά . Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου , όσο για την προετοιμασία των πρασίνων θα ξεκινήσει περί  τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου . Τέλος , σε δηλώσεις στην ΄΄Ε΄΄ ο Στέφανος Σκέντος τόνισε ότι ευχαριστεί τους φιλάθλους μέσα από την καρδιά του και όσο και την διοίκηση , αν και άτομα της διοίκησης  έδειξα ότι δεν τον ήθελαν στην ομάδα.

 

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Τον Μαλιόγκα και Πετρίδη ενέταξε στο δυναμικό του ο Πρωτέας, ενώ παρελθόν  αποτελεί για την ομάδα ο Κλωνάρας. Έτσι με τις μεταγραφές των δυο παικτών ο Πρωτέας γίνεται πιο δυνατός από πέρυσι και όλα δείχνουν ότι στο νέο πρωτάθλημα στην ομάδα υπάρχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις . Ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης και η διοίκηση συνεργάστηκαν άψογα και στο μεταγραφικό τομέα και αυτό δείχνει την αρμονία που υπάρχει στο στρατόπεδο του Πρωτέα. Τέλος από πλευράς φιλάθλων υπάρχει έκδηλη ικανοποίηση στο θέμα των μεταγραφικών εξελίξεων και περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

 

Κολυμβητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους προπονητές και στην διοίκηση του συλλόγου Μέγα Αλέξανδρο   . Σύμφωνα με  ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες οι προπονητές κάλεσαν  την διοίκηση να παραιτηθεί , τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τονίσουμε ότι πρέπει να βρεθεί βιώσιμη λύση για την λειτουργία του κολυμβητηρίου και το κυρίως για το  πετρέλαιο  διότι όλοι γνωρίζουμε το κόστος.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ