Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

(VIDEO)Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάχη κ.Γ.Δασταμάνη, σε δραματικό μάλιστα τόνο, απεικονίζουν τη σημερινή πραγματικότητα του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών. Οι δηλώσεις αυτές προβληματίζουν πλέον ολόκληρη την τοπική κοινωνία και τους φορείς του Νομούς μας.

Ο κ.Δασταμάνης  κάλεσε στο Διοιητήριο τους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. και αναφέρθηκε αποκλειστικά στη σημερινή κατάσταση του Νοσοκομείου αλλά και στην συνεχόμενη υποβάθμιση αυτού.

Στη συνέντευξη παρευρέθη και ο Δ/ντής της Ακτινολογικής Κλινικής κ.Μιχάλης Πύρος ο οποίος αναφέρθηκε στις ελλείψεις αναλώσιμου ιατρικού υλικού που καθιστούν δύσκολο το έργο ιατρών και νοσοκόμων.

Συγκεκριμένα: Την  προηγούμενη εβδομάδα απεσπάσθη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο  παθολόγος του Νοσοκομείου Γρεβενών ενώ χθες ζητήθηκε και η απόσπαση της παιδιάτρου.

Ο κ.Δασταμάνης στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εξής θέματα:

 

«Απαράδεκτα όλα όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται διάφορες κινήσεις υποβάθμισης του Νοσοκομείου.

Σε μία πιθανή αξιολόγηση η οποία επίκειται θα φανεί ότι στο Νοσοκομείο δε λειτουργεί κανένα τμήμα.

Υπάρχουν κενά στην χειρουργική, κενά στο ακτινολογικό, στο μικροβιολογικό και σε όλα τα τμήματα.

 

Τίθεται θέμα πως θα καλυφθούν αυτά τα κενά ενώ κάθε μέρα έχουμε ένα θέμα μετακίνησης ιατρών του Νοσοκομείου. Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτή τη στιγμή σας ενημερώνω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα αναλώσιμα υλικά:  Δεν υπάρχουν γάντια, υλικά απαιτούμενα για αιματολογικές εξετάσεις, εφροειδή ,  χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας.

 

Ολοι μας πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να καλυφθούν όσο μπορούν από αυτά τα προβλήματα. Δεν θα ανεχθούμε να μετακινηθεί κανένας. Από Δευτέρα ξεκινούν δυνατές κινητοποιήσεις σε συνεργασία με τους γιατρούς και το σωματείο εργαζομένων. Θα προσπαθήσουμε να έρθουν και άλλοι γιατροί. Ρωτώ. Γιατί  ενώ πήραν επικουρικούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Γρεβενών ο Διοικητής δεν είχε προβάλει κανένα αίτημα.

Δεν μπορεί όταν δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα σε οποιαδήποτε Νοσοκομείο της Περιφέρειας να έρχονται και να παίρνουν γιατρούς από τα Γρεβενά, εδώ κάτι συμβαίνει. Στην επικείμενη αξιολόγηση το έχουν για κλείσιμο το Νοσοκομείο. Αυτά τα παιχνίδια που παίζουν να τα ξεχάσουν».

 

Ο Δ/ντής της Ακτινολογικής Κλινικής δήλωσε τα εξής: «Καταγγέλλω σαν εκπρόσωπος της Γενικής Συνέλευσης των Γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών τις αποσπάσεις της συναδέλφου παθολόγου και την επικείμενη απόσπαση της παιδιάτρου με συναίνεση του Διοικητή του Νοσοκομείου.

 

Η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Γρεβενών έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το Νοσοκομείο Γρεβενών είναι στολίδι, θα μπορούσε να είναι ένας πυλώνας για τη Δυτική Μακεδονία και αντι αυτού πάνε να το κάνουνε Κέντρο Υγείας, το οποίο θα είναι καταστροφικό για τους πολίτες των Γρεβενών».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ